Apabila mengalami masalah kesihatan diri, selain mengambil ubatan modern dan berjumpa pegawai perubatan, boleh juga mencuba rawatan alternatif.

Perkongsian ini boleh dicuba untuk beberapa masalah kesihatan. Hanya menggunakan ais dan limau nipis. Boleh cuba perkongsian ini yang tular sehingga lebih 38K share. Ikuti perkongsian dipaparkan di laman facebook puan Amanda Jan .

Rupanya Guna Ais Dan Limau Nipis Bantu Redakan Masalah Angin Dan Sakit Kepala. Boleh Cuba!

Bila badan penuh Angin, penuh bisa, beginilah Cara saya menghilangkan Bisa dalam bahan, lenguh sendi, Sakit belakang, Sakit kepala, susah tidur malam Dan banyak lagi khasiatnya antaranya menghindarkan Gangguan makhluk halus..

IKLAN

Cara nya mudah sahaja..

1)Beli 1pack Ais, masukkan ke dalam baldi Dan di campurkan Air sedikit dalam baldi tersebut..
2)Perahkan Limau Nipis@Limau purut dalam 4ke 5 biji dalam baldi

Sebelum Mandi Anda baca:
Al-Fatihah 3x
Al-Ikhlas 3x
Dan Selawat 3x..
Sebaiknya baca ayat suci ini angkat baldi di luar bilik air dahulu selesai baca Mandi

IKLAN

.Sebaiknya Mandi ini buat bilasan terakhir,Mandi dulu dgn Air biasa baru Mandi Air limau ini..Mula Mandi Dari kepala ,lebih kan siram di belakang tengkuk Dan bahu.

Sekiranya anda Ada gangguan,anda akan rasa seperti angin keluar Dari belakang tengkuk anda..Badan ,kepala akan menjadi ringan..Sekiranya anda sedawa @ muntah selepas Mandi ,nasihat sy dapatkan rawatan Islam berhampiran…

IKLAN

Mandian ini hanya Alternatif dalam merawat Pesakit,buang angin bisa dalam badan.Di sarankan Mandi sebaiknya waktu selepas Subuh Dan selepas Maghrib…Izin Allah inshaaAllah sembuh..Sy baru pas Mandi ,cubalah…Anda akan rasa kesegarannya..

Silakan Share Agar bermanfaat untuk anda semua Aamiin.

Pusat Perubatan Islam Al-mujahidin 

Mencari bahagia bersama KELUARGA?
Download dan baca sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI