Hati ibu mana yang yang runtun, jiwa ibu mana yang tidak luluh tatkala mengingati anak yang yang sudah pergi buat selama-lamanya. Hanya potret dan kenangan bersama menjadi ingatan dan sebagai pengalas kerinduan.

Dalam satu perkongsian, aktress terkenal Fauziah Nawi meluahkan rasa rindu terhadap arwah anaknya, Mohd Firdaus Mohamad Hanif atau lebih mesra dengan panggilan Pitt Hanif.
Dalam luahan tersebut, si ibu ini mengakui tidak pernah walau dalam sehari melupakan anak kesayangannya itu.

 

Bismillahirrahmanirrahiim. 29.7.2021 19 Zulhijjah 1442 H 641 hhari Setahun 275 hari Mohd Firdaus Hj Mohamad Hanif anakku buah hatiku telah tiada.Namun sehari pun kau tak pernah aku lupakan hai anak belahan jiwa.

.Moga Allah Menerimamu Redha akan kamu Mengampunkan mu seperti aku memaafkan redha dan mengasehimu.Alhamdulillah kau pernah dipinjamkan kpdku selama hampir 43 tahun.

Semua angels Pitt nyawa nyawa Pitt anak yg baik mcm Pitt .Dhia dah boleh shoot dan edit simple video utk siMhia.SiThia rasanya coming soon.Tengok movie pun ckp pasal shot.Typical you Pitt.

Jaja mmg cekal. Moga mereka jadi anak Solehah. Moga anak mama buah hati mama dalam dakapan Kasih Khaliqnmu wahai belahan jiwa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fauziah Nawi (@fauziahnawi)

IKLAN

Allahyarham Pitt Hanif meninggal dunia akibat lemas pada Oktober 2019 selepas bot yang dinaikinya karam di Sungai jelai, Lipis Pahang. Arwah Pitt Hanif meninggalkan seorang balu, Farah Ahmad yang juga merupakan pelakon serta tiga orang cahaya mata.

Sumber: fauziahnawi


Nak macam-macam info? Join channel Telegram keluargagader club

IKLAN

Sedar tak sedar, bulan depan dah masuk bulan Ogos tau, bulan Kemerdekaan Malaysia!

Sebagai rakyat yang cintakan tanah air, mesti anda ada cara tersendiri nak eskpresikan rasa cinta dan bangga menjadi Anak Malaysia kan? Betul tak?!

Ehhh jangan cakap kat sini, simpan idea anda tu dan hantarkan kepada kami dengan menyertai Virtual Himpunan Saya Anak Malaysia!

Nak tahu caranya? Senang je! Layari je laman web  https://toko.ideaktiv.com/product/virtual-himpunan-saya-anak-malaysia/ , baca syarat kelayakan dan jangan lupa untuk berdaftar di sana ya! Sebarang soalan boleh ajukan di nombor yang tertera di poster