Datuk  Mohd Azizulhasni Awang menerusi laman Instagramnya berkongsi berita gembira apabila isterinya selamat melahirkan bayi ketiga mereka.

Memuatnaik gambar bersama bayinya, pelumba berbasikal trek negara yang terkenal dengan jolokan ‘The Pocket Rocketman’ melahirkan rasa syukur dan berterima kasih atas ucapan dan doa orang ramai.

Alhamdulillah syukur.
“Isteri saya selamat melahirkan cahaya mata ketiga kami pada awal siang tadi. Kedua-dua ibu dan bayi sihat walafiat dan berada di dalam keadaan yang terbaik.


“Terima kasih kepada semua yang sentiasa mendoakan kesejahteraan kami sekeluarga.

Demikian perkongsian Azizulhasni menerusi kapsyen yang dimuatnaik dilaman Instagramnya.

Azizulhasni Awang mendirikan rumahtangga dengan Athiah Ilyana Abd Samat pada 20 Januari 2010. Hasil perkongsian hidup pasangan ini telah dikurniakan dua cahaya mata perempuan iaitu Amna Maryam dan Amna Khadeeja.

Sumber:azizulhasniawang


ARTIKEL MENARIK: “Like Father Like Daughter. Mata & Senyum Tu Seiras Betul.” Wajah Anak Perempuan Copy Paste Arwah Hani Mohsin Raih Perhatian!

ARTIKEL POPULAR: “Dia Takkan Ganggu Anda Lagi.” Jiran Kurang Senang Anak Autisme Bising, Keluarga Adam Akur Kontrak Rumah Sewa Tak Diperbaharui!

IKLAN

“Percutian Singkat Tapi Bermakna, Peluk Cium Anak Sendiri.” 2 Biji Kek Jadi Perhatian, Ibu Dr Amalina Syukur Kejutan Menjadi!

BACA INI JUGA : “Patut Berseri Lain Macam, Tahniah Bonda. Allah Atur Elok.” Nampak Pregnancy Test, Warganet Teka Intan Saleh Hamil!


Nak macam-macam info? Klik channel Telegram KELUARGA  dan join keluargagader club

IKLAN

Follow dan subscribe Youtube Channel @BintangKecilMy
#BintangKecilMy #BintangKecil #KitakanJuara