Nak kekal ceria dan semangat sepanjang hari, bukan hanya bergantung pada mood sahaja, tapi juga bergantung pada pakaian kita. Pakaian pula merangkumi pakaian luar dan dalam kita!

Mana taknya, kalau luaran sahaja cantik dan selesa, tapi pakaian dalam tidak selesa boleh spoilkan mood seharian tau.

Haaa baru-baru ini Triumph Malaysia telah perkenalkan Koleksi Musim Luruh Sejuk 2020 yang menampilkan gaya yang memenuhi keperluan wanita untuk pakaian dalam yang selesa, sesuai dan bergaya.

Fit Smart 2.0

Dicipta khas dengan sentuhan kewanitaan seperti renda dan jahitan yang ditempah khas bagi menyokong dan mengikut bentuk tubuh anda.

Dicipta dengan menggunakan teknologi 4D inovatif dan tidak menggunakan dawai, coli ini menyokong dan memusatkan payudara dalam membentuk dan memberi sokongan yang sempurna. Tali kancing khas yang digunakan membolehkan wanita bergaya dengan bentuk silang belakang.

Selesa Sepanjang Hari Dengan Koleksi Baru Musim Luruh Sejuk Truimph 2020

IKLAN

Sistem ukuran yang ringkas seperti S, M, L dan XL, anda boleh mendapatkan Fit Smart 2.0 dalam warna Dusty Pink, Twilight Grey dan Black dengan harga RM 249 bersama dengan celana dalam mini sepandan RM 79.90.

Koleksi Aqua

Bagi yang meminati coli push up, mereka memperkenalkan dua produk ikonik baru Aqua, iaitu Aqua Finesse dan Aqua Rosie.

Aqua Finesse mempunyai garisan leher berbentuk V yang mendalam untuk penampilan yang menawan. Sayap jaring regangan tinggi menghasilkan kemasan yang halus dengan sokongan tambahan. Boleh didapati dalam pilihan warna kelabu gelap (Shadow Grey), hitam (Black) dan kelabu (Grey), dalam jenis ‘push up’ berdawai atau ‘push up’ tanpa dawai bersama celana dalam mini atau hipster yang sepadan.

Aqua Rosie menampilkan sulaman feminin dan perincian bunga mawar yang halus. Dengan lapik Aqua ringan yang bersepadu dan lapisan modal yang sangat lembut, coli ‘push up’ ini sangat selesa. Sayap hem olok-olok membuatkannya ringan dan selesa. Boleh didapati dalam warna kelabu (Feather Grey) dan ungu (Mauve) bersama celana dalam mini yang sepadan.

IKLAN

Selesa Sepanjang Hari Dengan Koleksi Baru Musim Luruh Sejuk Truimph 2020

Aqua Finesse dan Aqua Rosie masing-masing dijual pada harga RM249 dan bersama celana dalam mini sepadan RM79.90 – RM89.90.

Sculpt Rosanne dan Astra Embroidery

Dicipta untuk membentuk tubuh dan mencantikkan penampilan, Sculpt Rosanne dan Astra Embroidery menampilkan ciri rekaan yang merata dan menyokong.

IKLAN

Sculpt Rosanne menampilkan renda berhias pada mangkuk coli, menghasilkan gaya berdekorasi dan menambat pandangan mata. Tali coli diperbuat daripada elastik jacquard yang halus dan rekaan indah ini dikemaskan lagi dengan loket diamante halus. Dengan tali silang dalam dan luar serta sayap sisi jaring yang kuat, Sculpt Rosanne memberikan sokongan yang sangat baik dan kemasan yang rata. Coli didapati dalam rekaan berlapik mangkuk separuh berdawai atau coli ‘push up’ berdawai rekaan ‘butterfly’ dalam warna kelabu (Grey) dan merah (Wild Raspberry) bersama celana dalam hipster sepadan.

Selesa Sepanjang Hari Dengan Koleksi Baru Musim Luruh Sejuk Truimph 2020

Astra Embroidery yang bergaya anggun diinspirasikan oleh bunga mawar berkembang penuh. Ia didapati dalam dua warna yang tak pudar dek zaman, hitam (Black) yang klasik, dan merah gelap (Bordeaux) yang menawan. Coli berlapik dan berdawai dengan jualan terlaris ini mencipta bentuk feminin yang cantik. Didapati bersama celana dalam hipster sepadan.

Selesa Sepanjang Hari Dengan Koleksi Baru Musim Luruh Sejuk Truimph 2020

Gaya keraian ini akan mula dijual pada bulan November 2020 pada harga bermula daripada RM279 – RM299 dan bersama celana dalam mini sepadan RM 89.90 – RM99.90.

Untuk maklumat lanjut:
Website: www.triumph.com
Facebook: https://www.facebook.com/triumphMY/
Instagram: https://www.instagram.com/triumphlingerie/

Mencari bahagia bersama KELUARGA?
Download dan baca sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI