GAMBAR HIASAN (37)

Kasih ibu membawa ke syurga, kasih ayah sepanjang masa. Walaupun anak itu telah besar dan sudah berumahtangga, kasih ibu bapa tetap utuh dan tetap memberi nasihat agar menjaga sopan santun dan adab.

Malah didikan yang baik seorang anak itulah cerminan ibu bapa.

Begitulah yang dapat dilihat kepada pelakon popular baru sahaja melangsungkan perkahwinan baru-baru ini dengan pasangannya, Wan Emir Astar pada 3 September yang lalu dalam majlis pernikahan yang cukup meriah.

Menerusi entri terbarunya di instagram, sempena ulangtahun bapanya, Mira atau nama sebenarnya Nur Amirah Filzah Binti Badioezaman,27, berkongsi ucapan ulangtahun kelahiran bapanya dan teguran agar menjaga adab berpakaian.

ABAH SEORANG YANG UNIK.

IKLAN

Sempena Hari Ulangtahun Bapa, Mira Filzah Dedah Teguran Bapanya Tentang Penampilan Diri Dikhalayak Ramai.

Abah is a very unique man. He don’t talk much. But he has his own ways to express his love and care. Thank you for all the love and care since 2nd April 1993 Abah. I love you so much. You’re irreplaceable.

Happy 56th Birthday first love! May Allah protect you always, every second, every minute, every hour of every day. *hugs

IKLAN

Mira juga berkongsi berperwatakan bapanya cukup unik. Juga seorang yang tidak bercakap banyak namun bapanya punya cara tersendiri untuk menunjukkan rasa kasih sayang dan tanggungjawab kepada diri dan keluarganya.

TEGURAN BAPA

IKLAN

Sempena Hari Ulangtahun Bapa, Mira Filzah Dedah Teguran Bapanya Tentang Penampilan Diri Dikhalayak Ramai.

Malah, bapa juga turut memberi peringatan cara berpakaiannya supaya memakai pakaian yang sopan dan sederhana agar tidak keterlaluan di khalayak ramai.

Dalam pasa itu, rata-rata peminat dan rakan selebriti ini melahirkan rasa terharu pendekatan yang digunakan oleh bapa Mira Filzah.

Kredit: mfmirafilzah

Mencari bahagia bersama KELUARGA?
Download dan baca sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI