Baru-baru ini berlangsungnya Majlis 2 Legasi serta sambutan hari lahir, Siti Aafiyah Mohd Khalid yakni anak kesayangan penyanyi nombor satu negara.
Majlis yang berlangsung sehari lebih awal itu turut disertai oleh kedua-dua ahli keluarga pasangan berkenaan.

Walaupun dalam norma baharu, namun majlis tetap berlangsung lancar dan meriah.
Tidak ketinggalan hadir meraikan majlis tersebut adalah Izara Aishah bersama suami dan anak perempuan mereka, Irisa Alaia yang cukup comel dengan gaun cantik rona merah jambu.

Menerusi laman instagramnya, Izara berkongsi gambar dan video akan gelagat anaknya itu yang tampak excited bermain dengan beberapa permainan kanak-kanak yang disediakan di dalam majlis tersebut.

Salah satunya mini carousel yang menjadi tumpuan anak-anak. Apa yang melucukan adalah momen di mana Alaia dilihat mengantuk namun tetap mahu meneruskan permainan tersebut dan enggan turun. Dengan matanya kuyu menahan rasa mengantuk namun tetap comel.

IKLAN

IKLAN

“She’s sleepy tapi nak jugak main takmau turun.” Demikian kata Izara mengenai gelagat anaknya itu.

Rata-rata warganet melahirkan rasa lucu dan geram dengan kecomelan anak kesayangan Izara ini.

Comel betul
dianadanielleb 😂 she is really holding her eyes
missfazura Eiii gerammm!!!
shieraijoy Hehehehe tomeyyynyaaa.. Geram
syahirasidek Pandai nye pegang 😅 comel btl la awak ❤️
macam anak Korea
nrssyazwni.__ eii comel nyaaa 😤🥺🥺🥺 mcm anak org korea laa dia nii 😭😍😍 too cute to handle 
saunaku.my.bymamaboomboom Sesekali dapat peluang…Tak kan nak lepaskan..Balik rumah tidur puas2 ye👏👏
kurma_ajwa_madinah_batupahat MasyaAllah…comel…matanya kuyu dah tu..
afzaadam3Like mother like dotter…very beautiful
annehanafiah86cutenye macam barbie dolll
Nak macam-macam info? Join channel Telegram keluargagader club