Umum telah mengetahui bahawa vokalis kumpulan Slam iaitu Zamani, 51, menderita penyakit skoliosis sejak 2015 dan keadaan kesihatannya semakin merosot sejak tahun 2020.

Keadaan fizikal tubuh badan penyanyi kumpulan Slam ini yang membengkok, sentiasa mendapat perhatian peminatnya. Rata-rata berasa simpati dan tidak putus-putus mendoakan agar penyanyi kesanyangan ramai ini kembali sihat seperti sediakala.

Buat follower Keluarga, sila guna kod promo KELGSP5 untuk pembelian British Polo Yuna Handbag Set dengan harga lebih murah hanya di GO SHOP 

 

 

IKLAN

Susulan itu, Zamani dijangka akan menjalani pembedahan tulang belakang bagi membetulkan semula tulangnya pada November ini.

ARTIKEL BERKAITAN: Air Mata Zamani Gugur Di Konsert Terakhir Sebelum Jalani Pembedahan, Undang Sayu!

LAGI ARTIKEL MENARIK : “Saya Bukanlah Isteri Yang Sempurna…”- Tokti Akui Kekurangan Diri

Berikutan berita tersebut, penyanyi nombor satu Malaysia iaitu Datuk Seri Siti Nurhaliza Taruddin atau mesra dipanggil Tokti turut mendoakan supaya pembedahan itu dipermudahkan dan beliau berharap supaya Zamani kembali pulih seperti sediakala.

IKLAN

“Sebagai rakan artis, saya ucapkan dan doakan, bersama-sama semua orang pun doakan supaya (pembedahan) dipermudahkan dan beliau diberi kesembuhan segera dan dapat kembali beraksi menyanyi,” katanya ditemui pada sidang media ‘A Night To Remember’ Bersama Datuk Seri Siti Nurhaliza di Pusat Konvensyen Antarabangsa Persada Johor.

Siti Nurhaliza Titip Doa Buat Zamani, Harap Kembali Pulih!

 

Sementara itu, Siti Nurhaliza yang bakal mengadakan persembahan eksklusif di Persada Johor pada 18 dan 19 November ini berharap, penganjuran majlis itu berjalan lancar walaupun ada ura-ura akan berlangsung Pilihan Raya Umum ke-15 (PRU-15).

IKLAN

Sumber : myMetro 

Nak macam-macam info? Sila subscribe channel Telegram KELUARGA  dan join keluargagader club

Siti Nurhaliza Titip Doa Buat Zamani, Harap Kembali Pulih!