Hidup di alam rumah tangga, bermacam-macam ujian mendatang yang harus ditempuhi bagi setiap suami dan isteri. Hanya berbekalkan kesabaran dan kesetian yang tidak berbelah bahagi, akan menjadi kunci untuk terus kekal bersama.

Terbaharu kisah rumah tangga Puteri Sarah Liyana dan suaminya yang juga pelakon dan pengarah Syamsul Yusof sedang hebat diperkatakan, kononnya sedang bergolak selepas Ira Kaza didakwa menjadi punca apabila muncul sebagai orang ketiga.

“Status Kami Masih Suami Isteri…”- Puteri Sarah Nafi Dakwaan Telah Berpisah!

Terbaru, perkongsian Puteri Sarah di Insta Story menarik perhatian umum apabila memuat naik mesej diterima seorang individu.

Menerusi mesej itu, individu berkenaan menyatakan pihak ketiga mendakwa pasangan itu akan bercerai selepas aktres itu balik dari menunaikan ibadah umrah pada Mei lalu.

“Status Kami Masih Suami Isteri…”- Puteri Sarah Nafi Dakwaan Telah Berpisah!

IKLAN

Puteri Sarah bagaimanapun menafikan dakwaan tersebut serta menegaskan dia dan suaminya yang merupakan seorang pelakon dan pengarah itu masih lagi suami isteri.

Masih Suami Isteri

“Status kami masih suami isteri. Sebenarnya, malas nak komen banyak tapi kalau ini rancangan pihak ketiga, semoga berjaya la. Memang dari dulu sakan dia bercerita itu ini. Tak taulah apa rancangan pihak sana bercerita menyampaikan dekat orang ramai,” ujarnya.

Dalam pada itu, Puteri Sarah turut menjelaskan suaminya masih melaksanakan tanggungjawab serta tidak mengabaikan nafkah serta dan kerap berjumpa dengan anak-anak.

IKLAN

“Nafkah anak-anak macam biasa memang tak pernah abai. Syamsul ada datang jumpa selalu. Okey saja tak ada masalah,” katanya.

Sementara itu, Puteri Sarah mengatakan dia sudah melantik peguam, Datuk Akberdin dari Tetuan Akberdin & Co untuk mengambil tindakan undang-undang berkaitan kes tersebut.

Terdahulu, Puteri Sarah mendedahkan rumah tangganya diganggu orang ketiga iaitu Ira Kaza yang juga anak kepada pelakon veteran Kazar sejak tiga tahun lalu.

Sumber : Artis Malaysia

IKLAN

Webinar Aku Tak Serik Bersalin merupakan webinar kehamilan dianjurkan untuk para ibu hamil yang menanti kelahiran cahaya mata. Membariskan ramai speaker-speaker hebat yang terdiri daripada pakar dalam bidang masing-masing. Antaranya Dr Maiza Tusimin, Dr Siti Sarah Aishah, Dr Tengku Puteri Zainab, Ustazah Fatimah Syarha, Encik Fhais Salim dan selebriti Ezzaty Abdullah. Jom daftar secara percuma di SINI!

“Status Kami Masih Suami Isteri…”- Puteri Sarah Nafi Dakwaan Telah Berpisah!

Nak macam-macam info? Klik channel Telegram KELUARGA  atau join keluargagader club

 

“Status Kami Masih Suami Isteri…”- Puteri Sarah Nafi Dakwaan Telah Berpisah!