Siapa yang tidak mengenai Tan Sri Vincent Tan yang merupakan pemilik nama jutawan yang tidak asing lagi pada pendengaran kita.

Beliau merupakan pemilik Thera Sdn Bhd dan Pengerusi Berjaya Group. Majalah Forbes telah menyenaraikan beliau dalam kelab bilionair Malaysia ke-9 dengan aset sebanyak RM4.2 bilion.

Muat naik terkini Chryseis Tan yang merupakan anak sulung kepada Tan Sri Vincent Tan Chee Yioun menarik perhatian ramai di media sosialnya.

Artikel Berkaitan: “Tak Percaya Saya Ibu Sekarang.” Suami & Iringan Lagu Cinta Klasik 70-An Temani Chryseis Tan Saat Melahirkan Anak!

Artikel Berkaitan:Muat Naik Gambar Jutawan Terkenal, Netizen Terkejut Wajah Ayah Hairul Azreen Mirip Vincent Tan!

Artikel Berkaitan: “Tak Sangka Rezeki Ni Yang Sampai.” Jemputan Percutian Mewah Bersama Tan Sri Vincent, Hairul Anggap Rezeki Anak-Anak.

Dapatkan My Qalam Elite Digital Perjuzuk Set dengan diskaun RM5 apabila anda menggunakan kod KELGST5 di sini 

SYUKUR DAH SEPASANGAN

Chryseis memuatnaik video mengumumkan bahawa jantina anak keduanya adalah bayi lelaki. Di samping suami, SM Faliq Nasimuddin, pada usia kandungan 26 minggu Chryseis kelihatan berseri di majls berkenaan.

Bapanya, Tan Sri Vincent Tan dan ibunya serta ibu mertua dan ahli keluarga lain hadir meraikan majlis itu.

IKLAN

Untuk rekod, Chryseis berkahwin dengan pewaris Naza Group Faliq Nasimuddin pada 4 Februari 2018 di The Chetateau Bukit Tinggi Pahang. Pasangan ini dikurniakan seorang cahaya mata perempuan, Arianna Kyla Tan pada 16 Julai 2020.

“Syukur Sepasang Dah.” Majlis Umum Jatina Anak Jutawan Chryseis Tan Raih Perhatian

“Syukur Sepasang Dah.” Majlis Umum Jatina Anak Jutawan Chryseis Tan Raih Perhatian “Syukur Sepasang Dah.” Majlis Umum Jatina Anak Jutawan Chryseis Tan Raih Perhatian

WARGAMAYA UCAP TAHNIAH

Melihat video dan kapsyen itu, wargamaya menitipkan ucapan bagi pasangan bahagia tersebut.

“Syukur Sepasang Dah.” Majlis Umum Jatina Anak Jutawan Chryseis Tan Raih Perhatian “Syukur Sepasang Dah.” Majlis Umum Jatina Anak Jutawan Chryseis Tan Raih Perhatian “Syukur Sepasang Dah.” Majlis Umum Jatina Anak Jutawan Chryseis Tan Raih Perhatian “Syukur Sepasang Dah.” Majlis Umum Jatina Anak Jutawan Chryseis Tan Raih Perhatian

IKLAN

 

 

Sumber: chrystan_x

IKLAN

 

 

 

 

Nak macam-macam info? Klik channel Telegram KELUARGA  atau join keluargagader club

 

“Syukur Sepasang Dah.” Majlis Umum Jatina Anak Jutawan Chryseis Tan Raih Perhatian

 

 

Mencari bahagia bersama KELUARGA?
Download dan baca sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI