Sejak anak-anak mengikuti pembelajaran secara dalam talian, komputer riba atau telefon pintar ibu dan ayah menjadi rebutan. Bagi yang memiliki peranti sendiri tentu tiada masalah tetapi bagi yang perlu berkongsi dengan ibu bapa sudah tentu ia mengganggu kelancaran pembelajaran.

Bukan itu sahaja, kadangkala waktu sedang belajar bateri pula tiba-tiba habis gara-gara tak sempat nak cas sebab waktu kelas sudah pun bermula. Maklumlah ibu baru lepas tonton video drama Korea kegemarannya.

Itu belum lagi bab perlu bawa powerbank yang berat macam batu sebagai alat pengecas telefon pintar jika kehabisan bateri di luar rumah. Memang tak sanggup nak pikul ke sana ke mari kan.

Kini telefon pintar bukan lagi satu barang mewah tetapi sudah menjadi barang penting yang digunakan oleh semua peringkat usia. Jika anda tercari-cari telefon pintar yang boleh memudahkan hidup serta mempunyai ciri-ciri hebat, HUAWEI ada jawapannya.

Mesti Ada Satu Untukmu

IKLAN

Tak Perlu Tunggu Lama Cas Handphone Atau Bawa Powerbank Berat Kalau Guna Cara Bijak Ini!

Peranti terbaharu HUAWEI Y7a sangat mengagumkan dan mesti dimiliki. Kenapa anda perlu memilikinya? Berikut adalah 5 sebab kenapa ibu dan ayah mesti beli telefon pintar terbaharu HUAWEI Y7a.

1.Satu-satunya telefon pintar yang ada ciri SuperCharge 22.5W. Ia boleh dicas selaju 10 minit dan boleh tengok video selama 2 jam! Kalau dicas 30 minit dah boleh dapat bateri 44% dan hanya perlukan masa 2 jam sahaja untuk dicas penuh.

IKLAN

2.Kapasiti bateri besar 5,000mAh. Bila dah cas penuh, 16 jam boleh tengok video dalam talian dan 12 jam melayari internet.

Tak Perlu Tunggu Lama Cas Handphone Atau Bawa Powerbank Berat Kalau Guna Cara Bijak Ini!3.Memiliki 48MP Kamera Al Quad di mana SuperSpectrum Sensor bekerja bersama AI algoritma pintar dan mampu merakam foto keindahan setiap momen walaupun di bawah sinar lampu yang malap.

4.Paparan skrin besar bersaiz 6.67 inci FULLHD+ dan nisbah skrin-ke-badan 90.3% yang luar biasa. HUAWEI Y7a memberikan pemandangan yang besar dalam perincian yang jelas. Kamera depan di tengah turut memberikan pengalaman optimum kepada pengguna dengan minimum gangguan.

IKLAN

5.Penstoran besar sehingga 128GB membolehkan anda menyimpan semua video, foto dan permainan video kegemaran anda.

Kalau anda semua nak menang hadiah HUAWEI 7Ya yang bernilai RM799, hanya perlu jawab soalan mudah dan hantar. Mana tahu anda bertuah sebagai pemenang sebuah telefon pintar HUAWEI 7Ya.

Tak Perlu Tunggu Lama Cas Handphone Atau Bawa Powerbank Berat Kalau Guna Cara Bijak Ini!