Setelah lama menanti, akhirnya doa dan penantian pasangan ini untuk menambah ahli baru dalam keluarga dimakbulkan.

Dalam satu perkongsian, Lara Alana berkongsi berita kehamilan ibunya menerusi laman instagramnya. Sambil memegang alat pengesan kehamilan, Lara memberitahu dia bakal menjadi kakak tidak lama lagi.
Alhamdulillah, atas doa semua, Lara akan jadi kakak tak lama lagi!

Terima Kasih atas doa Uncles and Aunties semua yang tak putus putus untuk Mommy and Daddy kasi adik kat Lara.

Adik lelaki atau Adik perempuan, Lara okay je.. sebab Lara tak sabar nak ada kawan untuk bermain!

Doakan kesihatan Mommy dan Adik Lara dalam perut tu ok?

Dalam pada itu, Awal Ashaari turut memuat naik berita gembira kehamilan isterinya menerusi laman instagramnya.

Assalamualaikum wbt.

Dengan nama Allah yang maha pemurah lagi maha mengasihani.

IKLAN

Tidak ada hadiah yang lebih bermakna dihari lahir saya selain daripada berkongsi kegembiraan ini dengan semua.

We are expecting our second baby, and Inshallah going to our forth month now.
Doakan Mommy dan baby sihat dalam kandungan dan dapat menjalani proses kehamilan dengan sempurna.

Syukur ya Allah diatas rezeki ini dan Doakan Yang terbaik buat kami sekeluarga.

IKLAN

P/s: Scha mintak maaf sebab dia dalam fasa benci handphone sekarang ni. Saya pun kengkadang pun dia benci jugak hahahaha

SchAwaLara