Perkongsian wanita ini yang cukup aktif menyertai event larian bersama suami, menarik juga untuk pasangan suami isteri yang lain menyertainya.

Dikatakan sekurang-kurangnya dua pertandingan larian disertainya dalam sebulan, malah tiga kali seminggu juga sesuatu yang biasa dilakukan pasangan ini.

Pun begitu, hendak dijadikan cerita pasangan ini sebenarnya telah berkahwin hampir 11 tahun, namun masih belum dikurniakan zuriat.

Namun dia perlu redho, ujian yang dilaluinya ada hikmat disebaliknya. Ayuh kita baca perkongsian daripadanya ini.

Salam

Sebelum ni saya pernah post yang saya berjaya turunkn berat badan dan penyakit darah tinggi saya pun dah tak ada..saya juga mohon mendoakan moga saya dikurniakan zuriat kerana tahun ni adalah tahun ke 10 saya berkahwin dan tak pernah memiliki zuriat..

Nak dijadikan cerita..atas usaha secara natural saya turunkn berat dengan aktif joging + join fun run + zumba الله makbulkan doa kami suami istri yang saya mengandung 2 bulan tapi sayang di saat kami menerima berita gembira tu kandungan tu tak boleh diselamatkan kerana saya dah bleeding teruk selama 12 hari..

Saya tak pernah tau yang saya dah mengandung..saya terlalu aktif bersukan..maybe baby tak boleh survive..dengan saya berdiet juga..takpe la macam mana pun saya kena redho..walau agak perit menerimanya..

Pasni saya kena berehat dari running..tak tau la berapa lama..sedih sebenarnya tapi untuk kesihatan diri terpakse rela untuk terima..

IKLAN

Imbas kembali

Sebelum start running..saya dulu suka joging..tapi bila lama-lama boring pulak..Jadi pada April 2018 saya mula join 1 fun run di tempat kerje saya..

Yangg betol-betul suka start larian ketika Milo Run 2018..Dari situ, detiap bulan saya dan suami akan join run. Paling tidak sebulan 2 event kami join. Kira aktiviti wajiblah setiap bulan untuk saya dan suami.

Lupakan buat sementara 

IKLAN

Saya nak ucapkan terima kasih banyak-banyak kerana yang mengaminkn doa saya pada posting sebelum ni..tq korang..doakan moga saya terus kuat dah tabah dengan dugaan ni ye..

Pic run ni adalah yang terakhir saya join..masa ni bleeding teruk dah..ingat period pain je..rupanya benda lain…lepas dari keguguran saya ade 4 lagi event run..tapi sumua tu saya biarkan je..just ambik racepack je..medal memang burn..

sumber : Nad Ab Razak