Dinobatkan sebagai Telefon Pintar  serba boleh 2020, HUAWEI Mate40 Pro dipenuhi dengan ciri-ciri yang mengagumkan dan inovasi, sama ada dari segi fotografi serta gaya hidup yang lebih moden. Ia  membolehkan anda maju selangkah lebih maju daripada jenama unggulan lain.

 Telefon Pintar Serba Boleh, HUAWEI Mate40 Pro Miliki Interaksi Bebas Sentuhan & Rekod Kesihatan. Teman Sempurna  Untuk Aktiviti Fitnes!

Menariknya, HUAWEI Mate 40 Pro ini memiliki Super Charged Wired 66W. Anda hanya duduk dan goyang kaki menikmati kopi sambil mengecas telefon anda. Lebih dari cukup untuk memastikan telefon anda tetap berfungsi .

Bagi yang gemar dengan aktiviti  mendaki, anda kini dapat merakam perjalanan anda sendiri ke puncak tanpa mengira pose. Dengan mod Sport Anti Shake Shooting pada HUAWEI Mate40 Pro, anda kini dapat menangkap gambar dengan indah.  Anda juga dapat menggunakan Petal Maps kerana mudah dicari, dan peta mudah dinavigasi.

 Telefon Pintar Serba Boleh, HUAWEI Mate40 Pro Miliki Interaksi Bebas Sentuhan & Rekod Kesihatan. Teman Sempurna  Untuk Aktiviti Fitnes!AI Smart Gesture Terkini

Dengan AI Smart Gesture terkini, anda boleh menerokai pengalaman  interaktif dengan inovasi terkini.  Pengguna kini boleh unlock hanya dengan interaksi bebas sentuhan. Cukup sekadar hanya mengimbaskan tangan ke atas dan ke bawah, atau ke kiri ke kanan untuk melihat foto-foto anda tanpa perlu menyentuh skrin dengan tangan yang berpeluh.

Menarik lagi, telefon ini boleh disambungkan dengan WATCH GT2 Pro dan gunakan aplikasi HUAWEI Health untuk mengesan rekod latihan anda. Rakam video senaman anda dengan mudah dengan HUAWEI Mate40 Pro dan anda boleh kongsi bersama rakan  atau untuk membandingkan dengan rekod latihan sebelum ini bagi melakukan yang lebih baik.

 Telefon Pintar Serba Boleh, HUAWEI Mate40 Pro Miliki Interaksi Bebas Sentuhan & Rekod Kesihatan. Teman Sempurna  Untuk Aktiviti Fitnes!

Komunikasi Menerusi Jam Tangan GT2 Pro

Dengan  lensa sudut ultra lebar, kini anda dapat merakam video dan gambar sudut lebar dari kamera menghadap depan dan belakang. Jangan bimbang lagi, tangkap video berkualiti tinggi dengan Steady Shot.  Usah bimbang anda  terlepas mesej penting semasa anda bersenam di gim? Pasangkan Jam Tangan GT2 Pro dengan HUAWEI Mate40 Pro untuk memudahkan anda berkomunikasi.  jawab panggilan dengan satu sentuh dari jam pintar, mudahnya!

Malah, ciri paparan sentuh dan mod operasi butang yang ada turut membolehkan anda menyemak kadar degupan jantung, tekanan pada diri dan pergerakan setiap hari. Sekali gus memberi peringatan kepada pengguna sekiranya jantung berdegup kencang atau rendah. Ia juga mampu menjalankan pemeriksaan premature beat dan ujian ketepuan oksigen darah.

Ia juga mencatat maklumat anda di HUAWEI Mate40 Pro anda dan kemudian seret dan lepaskan nota anda untuk menyimpannya di HUAWEI Cloud yang akan mudah diakses di telefon atau komputer riba anda.

 Telefon Pintar Serba Boleh, HUAWEI Mate40 Pro Miliki Interaksi Bebas Sentuhan & Rekod Kesihatan. Teman Sempurna  Untuk Aktiviti Fitnes!

HMS

IKLAN

HUAWEI Mobile Services (HMS) telah meningkat dengan pesat sepanjang tahun lalu dan telah membantu meningkatkan kehidupan pengguna dengan aplikasi pintar. Kini, apa sahaja yang dimiliki Google, HUAWEI memilikinya. Malah, HUAWEI dapat melakukan yang lebih baik dengan menawarkan pengalaman dan ganjaran terbaik kepada pengguna.

HUAWEI telah melancarkan perkhidmatan pembayaran mudah alih baru, HUAWEI Pay. Pengguna kini boleh melakukan transaksi yang selamat dan selamat dengan sekali ketukan pada telefon pintar HUAWEI. Anda hanya perlu memasukkan kad kredit ICBC Union Pay anda. Kad debit dari bank utama, kad prabayar & e-wallet akan tersedia di HUAWEI Pay tidak lama lagi.

Selain HUAWEI AppGallery dan HUAWEI Pay, terdapat juga aplikasi baru seperti Petal Maps dan HUAWEI Docs! Bagi pengguna Mate 40 Pro, mereka mendapat Storan Awan Mudah Alih HUAWEI 50GB percuma selama 12 bulan, Akses VIP Video HUAWEI 3 Bulan, baucar RM40 untuk Books HUAWEI dan banyak lagi.

 Telefon Pintar Serba Boleh, HUAWEI Mate40 Pro Miliki Interaksi Bebas Sentuhan & Rekod Kesihatan. Teman Sempurna  Untuk Aktiviti Fitnes!

HUAWEI Mate40 Pro, telefon pintar serba boleh berharga RM4,299 dengan FREEBIES bernilai sehingga RM3,300 termasuk bunyi HUAWEI X bernilai RM1,299 (terhad kepada 1000 unit sahaja, pertama kali dilayan dahulu), Astro, Godiva, Puma, Sentuh dan Pergi dan banyak lagi percuma.

HUAWEI Mate Pro boleh didapati di seluruh negara dan laman web rasmi HUAWEI dan telekomunikasi terpilih  serta menerusi Hong leong Bank.

Pemegang kad Hong Leong Bank boleh membeli melalui EPP untuk menikmati faedah 0% dengan pembayaran minimum RM500 untuk pelan ansuran 6 bulan dan RM1,000 untuk pelan ansuran 1 tahun. Untuk maklumat lebih lanjut, lihat: https://bit.ly/3gIVCTa

Layari lazada:

https://c.lazada.com.my/t/c.YUAjFL intent=false&fallback=true&url=https%3A%2F%2Fwww.lazada.com.my%2Fshop%2FHUAWEI-flagship-store%2F%3F

IKLAN

Selain itu, maklumat terbaru produk boleh dilayari: https://shop.HUAWEI.com/my/new-arrivals-december-2020.html?utm_medium=pr&utm_source=massmedia&utm_campaign=NewArrivalDec2020

Lihat langkah-langkah untuk menebus HUAWEI Sound X baru

a) Beli satu (1) unit HUAWEI Mate40 Pro dari Kedai Jenama HUAWEI, Stor Pengendali HUAWEI atau Kedai HUAWEI yang mengambil bahagian dalam talian (https://shop.HUAWEI.com/my) di Malaysia;

b) Muat turun aplikasi mudah alih HUAWEI Member Center dari HUAWEI AppGallery ke HUAWEI Mate40 Pro yang dibeli;

c) Lengkapkan borang pendaftaran di halaman Kempen di Pusat Ahli HUAWEI dengan butiran yang diperlukan dalam tempoh 18 Disember 2020 dan 20 Disember 2020.

Seribu (1,000) peserta pertama yang menyelesaikan semua langkah yang dinyatakan di atas akan memenangi satu (1) unit HUAWEI Sound X bernilai RM1,299. Selain HUAWEI Sound X, pengguna juga dapat menikmati hadiah lain di  HUAWEI Member Center.

 Telefon Pintar Serba Boleh, HUAWEI Mate40 Pro Miliki Interaksi Bebas Sentuhan & Rekod Kesihatan. Teman Sempurna  Untuk Aktiviti Fitnes!Ekosistem HUAWEI

Selain daripada HUAWEI Mate40 Pro, HUAWEI turut tampil dengan produk yang luar biasa, termasuk HUAWEI Y7a, HUAWEI x Gentle Monster Eyewear II, HUAWEI Freebuds Pro, HUAWEI WATCH GT2 Pro, HUAWEI MateBook 14 dan HUAWEI MateBook10 dan HUAWEI MatepadT10s. Anda boleh lihat Kedai HUAWEI untuk mengetahui lebih lanjut mengenai produk terkemuka ini: https://shop.HUAWEI.com/my/new-arrivals-december-2020.html?utm_medium=pr&utm_source=massmedia&utm_campaign=NewArrivalDec2020

IKLAN

HUAWEI juga  turut menjalankan kempen Better Together tahunannya. Mulai sekarang hingga 3 Januari 2021, pelanggan HUAWEI yang bertuah berpeluang memenangi hadiah bernilai sehingga RM300,000, di mana SATU pemenang bertuah dapat membawa pulang Proton baru!

Pelan ansuran HUAWEI Better Together serendah RM 4.65 / hari dan anda boleh memilih pakej berdasarkan keperibadian anda ATAU melakukan penyesuaian anda sendiri. Dapatkan maklumat lebih lanjut dari pautan di bawah:

https://HUAWEItogether2020.3ex.com.my/

Akhir sekali jom lihat tujuh sebab mengapa HUAWEI Y7A adalah telefon pintar paling berharga di Malaysia dengan video ini:

Kilk sini untuk informasi lanjut mengenai HUAWEI Y7a ni https://bit.ly/33W4103

 

 

 

 

 

 

 

Mencari bahagia bersama KELUARGA?
Download dan baca sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI