Tahukah anda, antara cara untuk menjimatkan kos perbelanjaan harian anda adalah dengan membawa bekal makanan daripada rumah?

Baru-baru ini tular dia media sosial seorang lelaki sekumpulan lelaki sedang menjamu selera di sebuah restpran. Akan tetapi ada salah seorang sahabat mereka sedang menikmati bekalan yang dibekalkan oleh isterinya.

Namun lelaki terebut mengendahkan ‘ejekkan’ rakannya bahawa dia membawa bekalan Avengers dan Aiskrim.

IKLAN

video

@bosshukexSedihkan saya kena buli …hahah♬ original sound – Boss Shukex Halo Telco_oe

Hakikatnya rakanya itu hanya bergurau dan pemilik bekal tersebut sedikitpun tidak mengambil hati atas gurauan rakannya itu. Video tersebut dapat perhatian ramai yang memuji sikap isterinya yang mengambil berat tentang suaminya dengan menyediakan bekalan makanan untuk dibawa ke tempat kerja

IKLAN

Tenang Kena ‘Bahan’ Dengan Kawan Akibat Isteri Bekalkan Makanan Tenang Kena ‘Bahan’ Dengan Kawan Akibat Isteri Bekalkan Makanan

Berutung abang tu kerana miliki isteri yang cukup perihatin dengan membekalkan makanan dari rumah. Ramai wanita diluar sana yang mengimpikan untuk menjadi seorang isteri seperti isteri beliau.

IKLAN

Semoga ia menjadi inspirasi buat semua untuk lebih berjimat dan jadi inspirasi pada isteri yang lain untuk menjadi isteri yang dapat berkhidmat untuk suami.

sumber : Tiktok bosshukex