Begitu ramai yang terkesan dengan permergian Siti Sarah, dan salah seorang daripadanya  adalah penyanyi nombor satu negara, Dato Sri Siti Nurhaliza yang kini sedang tular satu video apabila penyanyi kesayangan ramai ini menagis ketika sedang merakam satu program virtual.

Ini menerusi perkongsian facebook di GEGAR Tokti dilihat sedang mengesat air mata dan tidak mampu untuk meneruskan nyanyian ‘Aku Bidadari Syurgamu’ kerana hatinya sayu dan sedih mengenangkan  rakan artis, Siti Sarah.

Hari ini @ctdk menjalani rakaman virtual show dan penganjur memilih salah satu lagu iaitu Aku Bidadari Syurgamu.

Sebelum memulakan rakaman, @ctdk sudah memaklumkan bahawa beliau bimbang tidak dapat menyanyikan lagu tersebut kerana perasaan sedih dan sebak di atas pemergian sahabat artis, arwah @sitisarahraissuddin .

Memulakan rangkap pertama lagu tersebut, hanya 2 baris sahaja mampu dinyanyikan dan beliau terus berhenti.

Lalu kami memohon kepada penganjur untuk menukar lagu dan penganjur juga sangat memahami situasi hari ini.


Ramai yang menggelarkan arwah ‘bidadari’, banyak kebaikan dan cerita arwah yang dapat kita jadikan panduan selagi masih bernafas ini.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GEGAR (@gegar.my)

Kredit @rozisangdewi / @officialhlive

Sumber : GEGAR 

IKLAN

Nak tahu, KELUARGA ada hadiah wang tunai RM500 nak beri kepada anak-anak anda! Caranya mudah sahaja, anda perlu kongsikan perasaan rasa bangga menjadi anak Malaysia.

Untuk maklumat lanjut layari je laman web https://toko.ideaktiv.com/product/virtual-himpunan-saya-anak-malaysia/ , baca syarat kelayakan dan jangan lupa untuk berdaftar di sana ya!

Sebarang soalan boleh di http://www.wasap.my/60169647520

IKLAN

Bersempena Bulan Kemerdekaan, KELUARGA ada hadiah wang tunai RM300! Cara nak dapatkannya mudah sahaja, ayuh sertai Pertandingan Berbalas Pantun Anak Merdeka dengan mendaftar di https://toko.ideaktiv.com/product/pertandingan-berbalas-pantun/   atau Whatsapp di http://www.wasap.my/60169647520

Jom sertai E-Keluargagader BELAJAR ONLINE BERKEBUN CILI DI HALAMAN RUMAH dengan daftar segera di https://toko.ideaktiv.com/product/berkebun-cili-di-laman-rumah/ atau Whatsapp di http://www.wasap.my/60169647520

Nak macam-macam info? Join channel Telegram keluargagader club