Di TikTok, tidak dinafikan ada sahaja trend terbaru yang menjadi ikutan dan video yang dikongsikan akan menjadi tontonan ramai tidak kira masa.

Terbaru, trend menunjukkan gambar sewaktu kecil bersama ayah dan kemudian gambar terkini. Nyata ianya memberi fenomena hingga ramai yang berkongsi gambar untuk memperlihatkan keadaan dahulu semasa kecil dan kini setelah dewasa.

@.aleeyantashastill & always daddy’s girl 😗❣️♬ suara asli – 🪐 – 🐙

Namun apa yang membuatkan ramai teruja apabila ada salah seorang anak gadis menggunakan akaun TikTok @.aleeyantasha berkongsi gambar kecilnya dipangku oleh ayahnya yang cukup dikenali ramai.

Trend Tayang Gambar Bersama Ayah, Anak Dara Awie Tarik Perhatian Netizen!

Siapa sangka anak gadis yang begitu cantik itu rupanya Puteri Aleeya Antasha Ahmad Azhar yang juga merupakan anak kepada penyanyi rock yang cukup terkenal, iaitu Awie.

IKLAN

Trend Tayang Gambar Bersama Ayah, Anak Dara Awie Tarik Perhatian Netizen!

Ramai warganet terkejut dan tidak menyangka bahawa Awie sudah pun mempunyai anak dara yang cukup manis dan cantik orangnya.

Difahamkan Puteri Aleeya Antasha adalah anak daripada perkahwinan terdahulu dengan Arni Nazira.

Meninjau beberapa posting di akaun TikTok anak gadis Awie ini turut memuat naik video sambutan ulangtahun kelahirannya yang ke 21. Majlis bermakna itu juga turut diraikan oleh keluarga dan Awie turut hadir bersama.

@.aleeyantasha draft — #tb ♬ Good bye – Piano Arrangement – Shin Giwon Piano

Meninjau di ruangan komen, pelbagai reaksi diberikan dan tidak kurang juga yang berseloroh mengidam menjadi menantu Awie Wings. Malah ramai juga mengakui kecantikan anak gadis Awie banyak mewarisi kecantikan ibunya.

IKLAN

Sumber : TikTok @.aleeyantasha

Baca artikel menarik : “Kami Syak Kematian Bukan Sebab Kemalangan…”-Keluarga Arwah Faziani Mahu Siasat Semula!

Baca ini juga : Jadikan ‘Air Teh’ Daripada Bahan Ni, Dr Kata Mujarab Hilangkan Batuk Berkahak!

Webinar Aku Tak Serik Bersalin merupakan webinar kehamilan dianjurkan untuk para ibu hamil yang menanti kelahiran cahaya mata. Membariskan ramai speaker-speaker hebat yang terdiri daripada pakar dalam bidang masing-masing. Antaranya Dr Maiza Tusimin, Dr Siti Sarah Aishah, Dr Tengku Puteri Zainab, Ustazah Fatimah Syarha, Encik Fhais Salim dan selebriti Ezzaty Abdullah. Jom daftar secara percuma di SINI!

IKLAN

Trend Tayang Gambar Bersama Ayah, Anak Dara Awie Tarik Perhatian Netizen!

Nak macam-macam info? Klik channel Telegram KELUARGA  atau join keluargagader club

 

Trend Tayang Gambar Bersama Ayah, Anak Dara Awie Tarik Perhatian Netizen!