Penyanyi nombor satu negara, Datuk Seri Siti Nurhaliza mencuri perhatian netizen selepas videonya memasak tular di TikTok.

Video yang dikongsikan semula oleh kelab peminatnya itu memaparkan Siti sedang memasak ketika ibu mentuanya datang dan masuk ke dapur.

Gelagat Siti yang kelihatan cemas ternyata mencuit hati peminat apabila ramai yang seakan-akan boleh ‘relate’ dengan situasi tersebut.

“Bila mak mentua masuk dapur waktu menantu memasak be like,” tulis kapsyen pada video berkenaan.

IKLAN
@sitizones.official #biduanitasitinurhaliza #biduanita #vokalsiti #muziumsiti #bakatsiti #tokti #sitinurhaliza #sitizoner #datositinurhaliza #sitinurhalizagallery #ctdk #sitizone #no1 #fyp #aafiyah #menantu ♬ bunyi asal – SitiZone

Meninjau di ruangan komen, rata-rata pengikutnya berseloroh telatah Siti menerusi perkongsian video tersebut seperti orang yang baru kahwin. Malah, ramai yang boleh relate situasi tersebut di mana siapa yang jaguh masak pasti akan rasa was-was bila mentua ada di sisi ketika masak.

IKLAN

“Umi Datang.. Ala Malu La” Mak Mentua Tokti Terjah Dapur Waktu Masak, Ramai Boleh Relate Situasi Tu “Umi Datang.. Ala Malu La” Mak Mentua Tokti Terjah Dapur Waktu Masak, Ramai Boleh Relate Situasi Tu

Sumber : @sitizones.official

IKLAN

https://youtu.be/dUpt50y0xaQ

Mencari bahagia bersama KELUARGA?
Download dan baca sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI