Video-video yang ditampilkan oleh pempengaruh Soyank memang tidak pernah jemu untuk di tonton. Malah setiap dari video yang ditampilkan mempunyai storyline yang berbeza dan ‘out of the box’.

Selepas membanggakan negara Malaysia dengan kemenangannya dalam Pertandingan Ultimate VFX Challenge di Los Angeles bulan lalu dan penampilanya bersama Zach King, kini Sofyank hadir dengan satu lagi buah tangan terbaharu yang turut menampilkan isterinya.

Dalam satu hantaran IG yang dibuat semalam, Sofyank meluahkan rasa gementar untuk kongsikan video tersebut kerana ini kali pertama beliau shoot video production bersama isterinya untuk melengkapkan storyline yang memerlukan sentuhan fizikal antara beliau dan talent perempuan.

IKLAN

Perasan gementar Sofyank itu ‘terubat’ apabila rata-rata penonton berasa kagum melihat betapa kemas transition antara satu babak dengan babak yang lain. Daripada babak membeli air kopi, kemudian tukarkan isterinya menjadi patung di kedai baju.

Babak paling menarik perhatian apabila Sofyank memperlihatkan bunga-bunga mengelilingi tubuhnya dan menjadi ‘pagar’ ketika beliau melutut di hadapan isterinya.

IKLAN

Sangat kemas suntingan yang dibuat oleh Sofyank yang mempunyai vibe-vibe ala filem keluaran Disney.

Semoga Sofynak terus menjadi inspirasi kepada masyarakat.

IKLAN

Nak macam-macam info? Sila subscribe channel Telegram KELUARGA  dan join keluargagader club

Video Ala-Ala Disney Bersama Isteri, Sofyank Buat Netizen Teruja Lagi!

Mencari bahagia bersama KELUARGA?
Download dan baca sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI