Rezeki ini boleh kita jemput dengan melakukan pelbagai amalan yang disarankan oleh Islam. Sebagaimana yang dipaparkan oleh Nur Aliah Mohd Nor. Perkongsiannya sungguh bermanfaat untuk keluarga juga bagi menjemput rezeki.


Wanita Ini Kongsi Rahsia Rezeki Melimpah Ruah Yang Ramai Orang Tak Buat

IKLAN
IKLAN
IKLAN

Tolong paksakan diri untuk buat 9 perkara di bawah ini setiap hari, InshaaAllah kita semua akan mendapat hasil yang sangat dasyat!
1. 101x istighfar dengan penuh kusyuk terutama ketika di waktu pagi atau sedang memandu untuk menyelesaikan urusan bisnes.
2. 101x selawat kepada Nabi Muhammad saw dengan penuh kusyuk. Ambil hati kekasih Allah dan berdoa.
3. 5000x zikir kepada Allah swt, antara amalan terbaik untuk berzikir ialah dengan menyebut nama “Ya Allah”.
4. Solat Dhuha 4 rakaat dan baca 7x doa dhuha dengan penuh keyakinan kepada Allah swt. Hayati doa ini.
5. Bacakan 3 Al-Fatihah untuk diri sendiri, mak ayah dan khusus untuk orang khas yang kita nak bacakan (contoh mentor atau guru kita sendiri)
6. 10x baca surah Al-Ikhlas umpama khatam 30 juzuk Al-Quran dan paling dasyat kita telah bina 1 istana di syurga! Subhanallah.
7. Bacakan doa atau Al-Fatihah kepada 7 orang yang kita tak kenal. Contoh, tengah makan di kedai doakan pada orang yang duduk di meja sebelah.
8. Sentiasa buatkan orang terharu dan ucapkan terima kasih. Belanja orang makan, komen facebook orang dan bagi semangat.
9. Sucikan diri pagi dan malam dengan sebut 7 kesyukuran yang kita dah dapat atau kita nak dapatkan. Buat dulu ‘syukur in advance’.
Alhamdulillah. Ni la teknik rahsia Lia berjaya tingkatkan sales daripada RM200k kepada RM300k dalam masa 1 bulan je!
Paling penting, wajib buat setiap hari dan kita boleh lihat sendiri keajaiban yang tak di sangka-sangka Allah hadiahkan. Baiknya Allahkan. ?
Silakan LIKE, #SHARE dan TAG orang yang kita sayang untuk ilmu yang bermanfaat ini.
Nota syukur : Ketika ini Lia berada di Menara Puncak ESQ 165 dengan ada tulisan nama ALLAH di puncak gedung ini. 2017 Jakarta, Indonesia.
.
Follow saya ? Nur Aliah Mohd Nor
.
Lia suka berkongsi Ilmu mahal di Telegram Bisnes. Ada lebih 23,300 orang dalam tu. Jom klik sekarang
https://t.me/nuraliahmohdnor

Mencari bahagia bersama KELUARGA?
Download dan baca sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI