dato

Kisah keluarga pengasas kosmetik, Datuk Seri Aliff Syukri sentiasa mendapat perhatian ramai. Biarpun perkongsiannya biasa-biasanya sahaja tentang kehidupan keluarga termasuk anak-anak turut mendapat perhatian netizen.
Aura Datuk Alif ini memang luar biasa. Apa sahaja ceritanya pasti membuatkan ada yang inspirasi. Tidak pernah bosan untuk berkongsi kisah hidupnya, Baru beberapa melalui posting terbaharunya, beliau berkongsi mengenai anak lelaki.
Melalui kapsyennya, beliau berkongsi cerita tentang duit belanja persekolahan anaknya. Ikuti cara beliau mendidik anak-anak bersikap sederhana dalam menjalani kehidupan.

Anak lelaki memang nakal skit ekk??

Setiap pagi anak-anak Abang memang abang ajar untuk peluk dan salam sebelum pergi sekolah dan abang akan pastikan mereka akan bawa bekal daripada rumah sebab abang rasa masakan yang daripada rumah adalah lebih sedap dan bersih berbanding dekat luar setiap hari abang akan bagi dorang belanja RM5 itu pun katanya tak cukup mereka nak RM 10 abang sahaja didik anak-anak abah supaya tidak boros..
Berapa belanja sekolah anak-anak anda pula?

IKLAN

IKLAN

Apa yang pasti kisah keluarga ini sentiasa mendapat perhatian netizen.

IKLAN

Sumber: Instagram aliffsyukriterlajaklaris