Sukanya melihat pasangan selebriti ini yang sentiasa menjadi inspirasi. Begitulah pasangan Datuk Dr Sheikh Muszaphar Shukor dan juga isterinya, Datin Dr Halina Mohd Yunos yang sentiasa berkongsi momen dan kehidupan keluargannya.

Biarpun keduanya mempunyai kerjaya dengan rutin yang sibuk, namun ia bukan alasan untuk mereka lepas tangan meluangkan masa bersama anak-anak.

Menerusi muat naik di Instagram milik Dr Halina memaparkan pasangan doktor ini membawa anak-anaknya seramai 6 orang menaiki perkhidmatan LRT, Video yang dipaparkan mencuri tumpuan ramai.

Dr Halina mengakui bukan mudah menguruskan anak-anak yang masih kecil ketika menaiki kenderaan awam.

Malah salah seorang anaknya muntah di dalam LRT namun syukur ada penumpang prihatin yang menghulurkan tisu basah ketika situasi itu.

Pelbagai coretan yang dikongsikan mengenai gelagat anak-anaknya sehingga membuatkan warganet terhibur. Malah ada yang kagum dengan sikapnya mampu mengendalikan anak yang ramai.

 

First of all, thank you to my husband who compiled this video for me coz I don’t even have a single second to take my phone out from my bag…

This was last Friday, funday out with the kids bawak naik train from nearby our place to KLCC. Diorg super excited dpt naik train.. We didn’t know train ride was free sampai mid July ni!! We went after dinner, sampai KLCC almost 10pm.


Funny story in the train, Eusoff probably super excited. He actually vomited in the train  Habis semua baju and all.

 

Tapi Malaysians kan mmg prihatin, laju je org hulurkan wet wipes and sempat bersihkan before sampai KLCC stop. Terima kasih kepada yg bg wet wipes hari tu. Sampai KLCC, elok pulak keluar train tu ada H&M.. So Eusoff dpt baju baru

Sampai KLCC sempat tgk fountain show, mkn ice cream.. jalan2 kejap.. I think ppl recognizes us when they heard me so loud asyik panggil Adam, Noah, Tasha.. coz they been running around..

Like I really have no chill at all.. Hahahahaha.. Sorry lah I cannot chill bila anak-anak dok lari-lari in an unfamiliar environment for them..

Owh, another funny story in the train, Adam ni friendly. Rajin sembang dgn org, so dekat satu stop ni, masuk lah sorang Chinese boy dgn his girlfriend.

He is probably in his 20s.. Adam is pun tegur lah this boy, “Abang, why your pants koyak?”  I yg duduk sebelah Adam rasa macam nak pengsan..

Org tu ikut fashion, anak I lurus cam pembaris.. Hahahaha.. Nasib baik lah that boy pun tahu agaknya budak ni tak faham fashion..

Then he said “I just fought a tiger”  hahahahahaha… Terus terpinga2 Adam..  To that young gentleman, thank you..

Balik, we took the train again.. Bila sampai rumah, the kids begged for another train ride.. Hahaha.. Mak dgn bapak macam dah nak pengsan.. Cuba lagi tahun depan when they are bigger

IKLAN

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dr Halina Mohd Yunos (@drhalina)

“Struggle is real!”- Netizen

Dalam pada ini meninjau komen warganet ramai yang memuji usaha pasangan ini membawa anak-anaknya ramai. Biarpun mencabar menguruskan anak mereka tetap kelihatan gembira menikmati momen itu.

IKLAN

 

Sumber: drhalina

 

Nak macam-macam info? Klik channel Telegram KELUARGA  atau join keluargagader club