Selepas menjalani proses kuarantin selama 2 minggu, akhirnya Dayah dan suami kembali bersatu selepas setahun tidak berjumpa.

Momen bahagia dan sebak tersebut dimuat naik menerusi instagram Dayahlova .

“Akhirnya Fahri Dah Jumpa Baba.” Setahun Berjauhan, Pertemuan Dayah Bakar & Suami Undang Sebak!
Dalam perkongsian tersebut, kelihatan Kapten Hanif memeluk erat isteri serta anak mereka yang baru pertama kali bertemu.

Kapten Hanif ditugaskan ke Australia setahun yang lalu dan sehingga detik tersebut, pasangan ini terpaksa berjauahan (PJJ). Sehinggakan Dayah Bakar mengandung dan melahirkan anak sulung mereka tanpa ada suami di sisi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by dayahlova_my (@dayahlova)

Justeru, Dayah mengambil keputusan untuk ke Australia untuk bersama suaminya. Perkhabaran tersebut dikongsikan dengan pengikut di laman instagramnya yang dia bakal bercuti untuk bertemu dengan suaminya.

IKLAN

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DAYAH BAKAR (@dayahbakar)

“Akhirnya Fahri Dah Jumpa Baba.” Setahun Berjauhan, Pertemuan Dayah Bakar & Suami Undang Sebak!
Semenjak Dayah mula mengacara, Dayah tak pernah ada satu cuti yang panjang . I love what I’m doing and I just don’t know how to stop. I give all my heart for the audience each and everytime I’m on screen .
S
ekarang , izinkan Dayah dan Achbar Muhammad Fahri, untuk berehat sebentar untuk disatukan kembali bersama suami. In sha Allah, I’ll come back stronger.

Thank you for all the love , warm wishes dan doa yang baik-baik untuk Dayah dan keluarga . Dayah terima message tak henti-henti , masha Allah . I feel loved and appreciated alhamdulillah

IKLAN

Don’t worry. I’m still here ! I’ll be working ONLINE !
Always stay connected ok ?

“Akhirnya Fahri Dah Jumpa Baba.” Setahun Berjauhan, Pertemuan Dayah Bakar & Suami Undang Sebak!

Dayah mengambil cuti panjang sekli gus membawa anak sulungnya bertemu buat kali pertama dengan suaminya.

IKLAN

Rata-rata yang sentiasa menanti berita dari Dayah mengucapkan rasa syukur dan terharu kerana akhirnya pasangan ini bersatu jua.

“Akhirnya Fahri Dah Jumpa Baba.” Setahun Berjauhan, Pertemuan Dayah Bakar & Suami Undang Sebak!

aqila_aqirtswa Alhamdulillah..mesti rindu teramat kan..berkat kesabaran tu

princess_popoik Finally.. Yeayyy fahri dh jmpa baba..

misslia.__ Alhmdulillah.. Tetiba mta msuk habuk laa..

aminahmahmod Alhamdulillah…inilah yg kami tgu2..finally

nurulamishaaa awwwwww FINALLY AFTER 1 years LDR

mom.mikails Finally happy for sis @dayahbakar n baby fahri

aniskhalim ALHAMDULILLAHHHHH I CAN SEE THEM TEARY EYESSSS
lihaheedaya Yeayyyy…. Alhamdulillah.. kak dayah & fahri selamat bersatu dengan baba.. mcm nk nngs

Sumber: dayahbakar & dayahlova

Nak macam-macam info? Join channel Telegram keluargagader club