Semalam keputusan UPKK KAFA 2021 secara Online dan SMS diumumkan. Pastinya bukan murid-murid,ibu bapa juga berdebar.

Namun sehingga hari ini, tinjaun di socmedia ‘dibanjiri’ ucapan tahniah kepada anak-anak yang mendapat keputusan cemerlang sama ada yang mendapat 8A atau sebaliknya, ibu ayah tetap memberikan kata-kata tahniah dan semangat.

Dalam pada itu, menerusi video yang dikongsi di TikTok menerusi akaun founder_solurve turut tular dengan tontonan lebih 580K yang menghadiahkan sebuah telefon mewah kepada anaknya selepas mendapat keputusan peperiksaaan UPKK.

Biarpun anaknya hanya mendapat 4A, wanita berkenaan bersyukur dengan pencapaian anaknya. Keputusan berkenaan tidak menjadikan ia penghalang untuk memberi penghargaan kejayaan serta mendoakan anaknya.

“iPhone 13 reward tuk ank perempuan sbb dpt 4A. Semoga jadi ank solehah.”

 

IKLAN

 

@founder_solurveip13 reward tuk ank perempuan sbb dpt 4A👏🏻👏🏻semoga jadi ank solehah❤️♬ LOCA LOCA – PRODUK_CIKUYA_LEBAK✅

“Rezeki masing-masing.”

Dalam pada itu, menjengah di ruangan komen, rata-rata meluahkan anak wanita berkenaan seorang yang bertuah apabila dihargai begitu. Malah ada menasihati bahawa rezeki setiap orang berbeza apabila ada netizen meluahkan rasa kecewa apabila tidak mendapat hadiah sebegitu walaupun keputusan lebih cemerlang.

IKLAN

“Aku Dapat 4A 4B Lagi Hebat, Dapat Jelingan Maut.” Result UPKK Reward Anak Telefon Mewah, Ramai Terpukau. “Aku Dapat 4A 4B Lagi Hebat, Dapat Jelingan Maut.” Result UPKK Reward Anak Telefon Mewah, Ramai Terpukau. “Aku Dapat 4A 4B Lagi Hebat, Dapat Jelingan Maut.” Result UPKK Reward Anak Telefon Mewah, Ramai Terpukau. “Aku Dapat 4A 4B Lagi Hebat, Dapat Jelingan Maut.” Result UPKK Reward Anak Telefon Mewah, Ramai Terpukau.

“Aku Dapat 4A 4B Lagi Hebat, Dapat Jelingan Maut.” Result UPKK Reward Anak Telefon Mewah, Ramai Terpukau.

Sumber: founder_solurve

*Nak macam-macam info? Klik channel Telegram KELUARGA  atau join keluargagader club

IKLAN

“Aku Dapat 4A 4B Lagi Hebat, Dapat Jelingan Maut.” Result UPKK Reward Anak Telefon Mewah, Ramai Terpukau.