Muat naik terkini pelakon, penyanyi dan juga usahawan kesayangan ramai, Nur Fazura menarik perhatian ramai peminat aktres ini di media sosialnya.

Fazura memuatnaik dua foto bersama anak tersayang, Nur Fatima Aisya berserta kapsyen keibuan ringkas penuh makna.

Uruskan anak makan

“Anak Kena Makan Kenyang Dulu, Baru Behave.” Kapsyen Keibuan Fazura Raih Perhatian Warganet.

Fazura atau nama lengkapnya Nur Fazura Sharifuddin, 39, memberi kapsyen ringkas yang mencuit hati ketika menguruskan anaknya makan.

Dia dipercayai beradakan di sebuah majlis menguruskan anaknya makan sebelum menjamah hidangan. Menerusi kapsyen itu membayangkan diri sedang dalam kelaparan tetapi perlu mengutamakan anaknya dahulu.

“When you’re hungry but first, your child…”-Fazura

IKLAN

 

Untuk rekod, Fazura mendirikan rumah tangga bersama Fattah pada 27 November 2017 dalam sebuah majlis yang diadakan secara tertutup di sebuah hotel di ibu negara. Fazura dan Fattah menimang cahaya mata pertama pada 2 Oktober 2020

 

IKLAN

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nur Fazura (@missfazura)

Peminat terhibur kapsyen mencuit hati

Melihat foto bersama anaknya dan kapsyen keibuannya itu, pelakon jelita itu, ramai peminatnya terhibur dengan kapsyen begitu bersahaja. Dalam pada itu ada yang memuji kecantikkan dan ketenangan Fazura melayani anaknya.

IKLAN

 

“Anak Kena Makan Kenyang Dulu, Baru Behave.” Kapsyen Keibuan Fazura Raih Perhatian Warganet. “Anak Kena Makan Kenyang Dulu, Baru Behave.” Kapsyen Keibuan Fazura Raih Perhatian Warganet. “Anak Kena Makan Kenyang Dulu, Baru Behave.” Kapsyen Keibuan Fazura Raih Perhatian Warganet. “Anak Kena Makan Kenyang Dulu, Baru Behave.” Kapsyen Keibuan Fazura Raih Perhatian Warganet. “Anak Kena Makan Kenyang Dulu, Baru Behave.” Kapsyen Keibuan Fazura Raih Perhatian Warganet. “Anak Kena Makan Kenyang Dulu, Baru Behave.” Kapsyen Keibuan Fazura Raih Perhatian Warganet.

Sumber: missfazura

“Anak Kena Makan Kenyang Dulu, Baru Behave.” Kapsyen Keibuan Fazura Raih Perhatian Warganet.

Nak macam-macam info? Klik channel Telegram KELUARGA  atau join keluargagader club

 

“Anak Kena Makan Kenyang Dulu, Baru Behave.” Kapsyen Keibuan Fazura Raih Perhatian Warganet.