Buat yang mengikuti platform TikTok, tentu sudah cukup familiar dengan satu trend yang berkongsikan foto masa muda ibu bapa mereka. Trend tersebut mengatakan, “My dad/mom said he/she rejected a lot of girls/boys back then.”

Tidak melepaskan peluang untuk mengikut trend, seorang pengguna TikTok harithdaniel_iam yang dipercayai anak kepada pelakon senior, Esma Daniel juga mengikuti trend tersebut.

Buat yang mengikuti perkembangan pelakon ini tentu begitu menyukai dirinya yang tidak hanya kacak malah merupakan salah seorang pelakon hebat. Wajah Esma Daniel sering menghiasi kaca televisyen dan tidak dilupakan sebagai pemegang gelaran Juara Hero Remaja 1990/91.

Melihatkan rakaman video ini pula, turut dikongsikan beberapa keping foto Esma Daniel ketika muda oleh anak lelakinya ini. Walau bagaimanapun, ramai yang tidak hairan kerana sememangnya pelakon ini memang diakui ramai seorang yang kacak.

IKLAN
@harithdaniel_iamJoining the trend 😁♬ Material Girl – Madonna

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata warganet mengakui bahawa  Esma Daniel sememangnya seorang pelakon yang memiliki rupa paras kacak.

Anak ‘Throwback’ Gambar Esma Daniel Waktu Remaja, Warganet- “Bapak Kau Memang handsome Dik” Anak ‘Throwback’ Gambar Esma Daniel Waktu Remaja, Warganet- “Bapak Kau Memang handsome Dik”

IKLAN

Sumber : @harithdaniel_iam

IKLAN

https://youtu.be/dUpt50y0xaQ

Mencari bahagia bersama KELUARGA?
Download dan baca sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI