Kasih sayang seorang ibu terhadap anaknya tidak berbelah bahagi. Begitu juga si anak, baik kecil mahupun besar. Usah malu menunjukkan kasih sayang kepada ‘syurga’ anda.

Demikian yang dipraktikkan oleh anak kepada pelakon drama, Jasmin Hamid. Menurut Jasmin menerusi kapsyennya di laman instagram yang berbunyi:

Syukur alhamdulillah… Anak -anak saya tidak malu untuk cuim saya.. Anak uols suka cium uols tak? 

Catatan tersebut dimuat naik susulan anaknya menghadiahkan sejambak bunga sempena hari jadinya yang lalu. Lebih istimewa lagi, bunga tersebut dibeli menggunakan duit yang dikumpulnya sendiri. Bertuah Jasmin punya anak prihatin dan penyayang.

Dalam pada itu, pengikut di laman instagramnya bersetuju dengan kata-kata pelakon tersebut dan mengucapkan tahniah kerana  pandai mendidik anaknya.

xxibsakura3731Alhamdulillah?kasih syg ibu x akan putus???

IKLAN

rosse_allysMesti la suka siss…anak2 ni mcm dah jdi kawan dan sahabat kiter..klu bole tu diorang xnak berenggang dgn kita walau semua dah besar2 dah…lagi2 anak pompuan..hebat bukan?

kamilmusaHuntongggggglaaaaaaaaaa @adibjamel_official_ !!??♥️♥️♥️ zaki bgi bunga !!! HEBATTT BUKANNNNNNN.

wadi_nasutionSelamat Hari Lahir ke dunia sis…semoga sentiasa cantik dan awet muda…Aminnn

IKLAN

jaybonjetjetHarus… anak2 mencuim ibu selagi mereka lagi ada…Pahala yg senang dapat utk kita semua…Aamiin

me.along1Happy birthday 2 u. Yess my sons pun sama. Alhamdullillah.

emahaszienda?hepy besday sis… Ank saya pun sama sis.. Tknmalu nk cium saya @seidmuqkriz @_edoraaaaa

amira_irrazWahhhh Sweet jer tengok anak dan mama…. Hahahhaaaa

Sumber: IG jasminhamidjh