Perkongsian Shuib meraih perhatian ramai apabila memuatnaik video menghantar anak-anaknya ke sekolah pada hari pertama.

“Ayah Yang Kuat & Hebat, Semangat Selalu untuk Anak-Anak.” Perkongsian Shuib Hantar Anak Ke Sekolah Undang SebakMenerusi video itu, suami kepada Allahyarham Siti Sarah dilihat menghantar anak perempuannya Dzahira Talita Zahra dan anak ketiganya, Ariq Matin.

“Ayah Yang Kuat & Hebat, Semangat Selalu untuk Anak-Anak.” Perkongsian Shuib Hantar Anak Ke Sekolah Undang Sebak“Ayah Yang Kuat & Hebat, Semangat Selalu untuk Anak-Anak.” Perkongsian Shuib Hantar Anak Ke Sekolah Undang SebakDia sempat memeluk anak-anaknya sebelum mereka masuk ke kelas.

Turut menarik perhatian kapsyen yang ditulis oleh Shuib pada perkongsian video itu yang membuatkan netizen tersentuh.

“Ayah Yang Kuat & Hebat, Semangat Selalu untuk Anak-Anak.” Perkongsian Shuib Hantar Anak Ke Sekolah Undang Sebak“Ayah Yang Kuat & Hebat, Semangat Selalu untuk Anak-Anak.” Perkongsian Shuib Hantar Anak Ke Sekolah Undang Sebak“Jadi bapak,jadi mak!!! Anta anak skolah ke Ebbbb 😊

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shuib Sepahtu (@shuibsepahtu)

IKLAN

Sumber:shuibsepahtu


ARTIKEL MENARIK: “Allah Sangat Baik Dengan El, Allah Izinkan. Syukur Alhamdulillah.” Elfira Dedah Jantina Anak, Bakal Timang Bayi Perempuan!

ARTIKEL POPULAR: “Babah Cakap Rupa Ayyash Macam Ibu.” Kandungan 29 Minggu Terpaksa Czer Air Ketuban Kering, Ibu Ni Reda Anak ‘Pergi’

IKLAN

“Berjaya Mahramkan Musa. Dia Power.” Dah 3 Bulan Mizz Nina Masih Susukan Bayi Angkatnya, Pakar Laktasi Ni Kongsi Cerita!

BACA INI JUGA : ”Lawanya Adik. Anak Ramai, Badan Maintain Je.” Che Ta Kongsi Gambar Keluarga, Warganet Puji Nampak Sebaya Tak Makan Usia!


Nak macam-macam info? Klik channel Telegram KELUARGA  dan join keluargagader club

IKLAN

Follow dan subscribe Youtube Channel @BintangKecilMy
#BintangKecilMy #BintangKecil #KitakanJuara

Mencari bahagia bersama KELUARGA?
Download dan baca sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI