Hubungan intim menjadi nadi terhebat dalam sesebuah rumah tangga. Apa gunanya berkahwin jika amalan yang satu ini dibiarkan sepi. Tak gitu?

Namun begitu, suasana dan mood kena lebih hebat, jangan dibiarkan mati atau ‘turn off’ begitu sahaja gara-gara bau yang kurang enak ketika ‘bersama’. Tentu mati mood dibuatnya. Silap-silap anda sendiri tidak mahu untuk turut sama berlayar.

Nyata selain bau badan yang enak dan harum yang dikeluarkan oleh tubuh secara semula jadi, wangian tambahan lain mampu membangkitkan rasa ghairah sekali gus mencuit hati suami di sisi. Apa suami atau isteri kena buat? Ha..baca ni!

Baiki Hubungan Intim Sebelum Terlambat, Jangan Lupa Perkara Wow Ni, Wajib Buat Untuk Suami!

Wangian Tubuh Semula jadi

Semua tubuh mengeluarkan bau-bauan semula jadi yang datangnya daripada ‘dalam’. Olahan lembut bau-bauan badan ini dengan corak pemakanan kita setiap hari akan menghasilkan bau tubuh yang berbeza dengan orang lain. Bagi wanita, bauan inilah yang menjadi kegilaan suami. Elakkan makan makanan berempah dan bawang dalam jumlah yang banyak. Gabungan ini akan menghasilkan bau yang kurang enak.

Bersih & Segar

IKLAN

Tidak hanya pemakanan berperanan, aspek kebersihan diri juga meninggalkan kuasa bau yang cukup kuat pada tubuh. Membersihkan tubuh sekurang-kurangnya dua kali sehari buat tubuh lebih bersih dan mampu membuang segala kotoran yang meninggalkan bau kurang enak. Beri penekanan lebih pada alat sulit, bawah lipatan, rambut serta bawah lengan yang menjadi tempat pengumpul bau. Alirkan air di kawasan ini dengan baik.

Baiki Hubungan Intim Sebelum Terlambat, Jangan Lupa Perkara Wow Ni, Wajib Buat Untuk Suami!

Sapuan Losen

Bangkitkan ghairah suami dengan sapuan losen enak ke tubuh. Selepas mandi, oles kan losen ke serata tubuh anda. Losen buat anda lebih seksi malah mampu membangkitkan rasa ghairah anda dan pasangan. Ketika sapuan ini disapu lembut ke tubuh juga sudah buat suami menanti dengan geram di sisi. Apa lagi kala ciuman sudah mula lekat di tubuh. Pasti bahagia itu milik anda selamanya.

Semburan Minyak Wangi

IKLAN

Lelaki pasti kalah dengan wangian anda. Apalagi kala wangian segar ini datangnya daripada isteri tercinta. Anda juga pasti suka bila sang suami asyik melekat sahaja pada anda. Semburkan wangian sebelum anda mempersiapkan diri ke kamar beradu. Tidak usah berlebih, cukup hanya sekali semburan. Wangian bunga segar seperti mawar, lily, jasmine atau lavender cukup menarik ghairah suami. Bagi isteri pula, semburan aroma ‘musk’ atau kasturi daripada suami cukup buat anda panas di ranjang.

Baiki Hubungan Intim Sebelum Terlambat, Jangan Lupa Perkara Wow Ni, Wajib Buat Untuk Suami!


Minyak Wangi Pilihan Suami

Christopher Brosius, seorang pengkaji minyak wangi daripada CB Limited di New York City mengungkapkan pemakaian minyak wangi yang disukai pasangan lebih menyenangkan hati suami malah wangian kegemaran ini buat suami lebih ghairah saban waktu.

IKLAN

Cuba semburkan wangian ini kala suami tiada mood. Pasti berkesan. Tidak hanya membangkitkan ghairah, wangian ini juga mampu membuatkan imbasan kenangan bersama pasangan.


Baiki Hubungan Intim Sebelum Terlambat, Jangan Lupa Perkara Wow Ni, Wajib Buat Untuk Suami!

Lilin Sebagai Pelengkap

Lilin mengeluarkan bauan yang cukup eksotik. Malah ia meninggalkan mood yang luar biasa pada satu-satu sudut. Letakkan lilin ini di kiri dan kanan meja sisi bilik anda dan biarkan ia terpasang seketika sebelum waktu ‘bersama’. Aroma kuat daripada lilin segar ini buat anda lebih ‘jiwa’ untuk berlayar.

Penyalaan Aromaterapi

Aromaterapi sememangnya digalakkan kerana ia bersifat menenangkan. Malah penyalaan lilin juga meniup mood romantik lagi segar di ruang peribadi anda. Nyalakan 30 minit sebelum anda tidur dan rasakan kuasanya. Bau-bauan segar seperti mawar, kayu-kayuan, lavender serta jasmine buat anda lebih relaks dan bangkit ghairah untuk melakukan hubungan intim. Cuba sekarang!.

Mencari bahagia bersama KELUARGA?
Download dan baca sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI