Umum mengetahui sebagai ibu ayah kita begitu ambil berat tentang setiap apa yang anak-anak kita makan. Kita percaya, dengan pengambilan pemakanan yang seimbang, kaya nutrien, berkhasiat akan dapat membantu membekalkan nutrisi yang diperlukan oleh tubuh badan untuk anak-anak membesar dengan sihat dan pintar.

Pun begitu jangan sesekali terlupa terdapat juga minuman berkhasiat untuk kanak-kanak yang boleh diberikan sepanjang tempoh mereka membesar. Umpamanya minuman berasaskan jus buah-buahan, susu, soya dan pelbagai lagi. Minuman-minuman ini pada hakikatnya dapat menyumbang kepada pertumbuhan kanak-kanak dengan membekalkan kalsium untuk pertumbuhan tulang, tenaga dan mineral yang diperlukan untuk sistem imun.

Oleh itu,ibu dan ayah perlu memainkan peranan yang penting dalam menentukan pengambilan makanan dan minuman yang sihat kepada anak-anak. Memandangkan segala aspek pengamalan gaya hidup dan pengambilan makanan sihat kepada anak-anak dapat dibentuk oleh ibu ayah semenjak awal lagi.

Produk Minuman Terbaharu Yang Sihat & Digemari
Ibu ayah perlu bijak dalam memilih rangkaian produk minuman berkhasiat untuk anak-anak. Selain meneliti khasiat dan kandungan bahan-bahan yang digunakan, pastikan juga ianya digemari oleh anak-anak agar mereka gembira dan seronok menikmati minuman yang diberikan. Ini seperti produk minuman BeauKids Aafiyah Nutri-Jelly Drink iaitu produk minuman jeli yang mempunyai rasa puri strawberi yang sebenar. Tentu sahaja anak-anak menggemari rasanya.

IKLAN

Baru-baru ini BeauSiti X WonderLab telah melancarkan rangkaian produk minuman iaitu BeauKids, yang memberi fokus kepada pembangunan kanak-kanak yang sihat melalui minuman berkahsiat dengan tagline produk; Lebih Lazat! Lebih Berkhasiat!

Produk pertamanya yang diperkenalkan di bawah BeauKids ini cukup istimewa bukan sahaja kerana khasiat yang terkandung di dalamnya malah minuman jeli ini mempunyai rasa yang cukup digemari oleh kanak-kanak dan boleh diminum menggunakan straw bagi kanak-kanak. Jika tidak, masakan Datuk Sri Siti Nurhaliza berkata, “Kalau Aafiyah suka, anak anda pasti suka!”

IKLAN

Minuman Jeli Berkhasiat Khas Untuk Kanak-kanak
Bercerita lanjut tentang Minuman Jeli Berkahsiat BeauKids Aafiyah dari BeauSiti X WonderLab (Aafiyah Nutri-Jelly Drink from BeauKids by BeauSiti X WonderLab), selain diperbuat daripada puri strawberi yang sebenar, minuman istimewa ini digandakan khasiatnya dengan multivitamin seperti vitamin B6, B12, C, E dan Asid Folik yang diformulasikan khas untuk kanak-kanak berumur dua tahun ke atas untuk dijadikan minuman dan snek pilihan.

Tidak dengan itu, jika ibu ayah memilih untuk memberikan Minuman Jeli Berkahsiat BeauKids Aafiyah ini kepada anak-anak, ia juga boleh membantu dalam perkembangan otak kanak-kanak serta dapat meningkatkan sistem imun badan.
Harga yang ditawarkan di pasaran juga adalah terbaik, hanya RM59.00 sekotak sahaja (sekotak mempunyai 10 pek minuman berkhasiat). Bahkan dengan setiap pembelian Minuman Jeli Berkhasiat BeauKids Aafiyah dari BeauSiti X WonderLab ini turut ditawarkan dengan berus gigi Aafiyah yang direka khas secara PERCUMA.

IKLAN

Bantu Anak Buat Pilihan Minum Minuman Sihat & Berkhasiat Dengan Cara Mudah Ni. Pasti Anak Suka & Ibu Ayah Puas Hati!

Jadi usah tunggu lagi, apa kata anda dapatkan terlebih dahulu produk minuman berkhasiat ini dan beri peluang untuk anak anda mencuba rasa dan menikmati khasiatnya sepanjang proses mereka membesar.

Untuk maklumat lanjut, di sini.
Website: www.wonderlab.com.my
Facebook: WonderLabOfficial
Instagram: WonderLabOfficial

Mencari bahagia bersama KELUARGA?
Download dan baca sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI