Bertuahnya selebriti ini kerana berkongsi hari lahir yang sama dengan ayahnya. Aidid Marcelo dalam satu catatan di laman instagramnya memberitahu hal tersebut . Bahkan dalam perkongsian itu, Aidid mengakui cukup bangga dan terharu dengan segala pengorbanan yang dilakukan oleh ayahnya.

Dalam perkongsian tersebut, Aidid turut memuat naik gambar bersama ayah yang dianggap heronya.

“Banyak Kenangan Pahit Waktu Besarkan Saya, Tapi Bangga Ayah Tegas & Berjaya Disiplinkan Saya. Aidid Marcello Anggap Ayah Heronya!

“12.09.51 saya punya hero dilahirkan. Saya panggil dia bapak. Banyak kenangan pahit getir sepanjang saya dibesarkan. Tapi apapun, saya tetap bangga kerana dengan sikap tegasnya macam askar, saya berjaya dididik menjadi seorang yg berdisplin.

IKLAN

“Walaupun, saya x jadi doctor atau lawyer saya tetap happy Alhamdulillah saya masih mampu membesarkan 4 anak saya bersama isteri tercinta saya @norziepwc dengan kerjaya yg saya cintai dan happy,” ujar Aidid menerusi kapsyennya.

Menurut Aidid lagi, dia seorang yang degil namun ketegasan ayahnya mampu mendisiplinkannya.

IKLAN

“Banyak Kenangan Pahit Waktu Besarkan Saya, Tapi Bangga Ayah Tegas & Berjaya Disiplinkan Saya. Aidid Marcello Anggap Ayah Heronya!

IKLAN

“Tq bapak sebab didik, sayang dan besaqkan MAT tanpa jemu sebab MAT tau yg MAT ni mmg buaih dan ketegaq. You are my HERO!! Happy birthday to my bapak.
The best thing is… birthday kitorang sama.

View this post on Instagram

12.09.51 saya punya hero dilahirkan. Saya panggil dia bapak. Banyak kenangan pahit getir sepanjang saya dibesarkan. Tapi apapun, saya tetap bangga kerana dengan sikap tegasnya macam askar, saya berjaya dididik menjadi seorang yg berdisplin. Walaupun, saya x jadi doctor atau lawyer saya tetap happy Alhamdulillah saya masih mampu membesarkan 4 anak saya bersama isteri tercinta saya @norziepwc dengan kerjaya yg saya cintai dan happy. Tq bapak sebab didik, sayang dan besaqkan MAT tanpa jemu sebab MAT tau yg MAT ni mmg buaih dan ketegaq. You are my HERO!! Happy birthday to my bapak. The best thing is… birthday kitorang sama ?? #happybirthday #aididitmyway #aididmarcellofamily #aididitagain #aididmarcellostyle #father #hero

A post shared by Aidid Marcello ? (@aididmarcello) on

Sumber: IG aididmarcello