Mengurat suami? Jangan anggap ini melucukan. Seharusnya isteri tahu untuk memikat hati suami. Ikuti panduan ini untuk memastikan perkahwinan menjadi bertambah mesra.

Begini Cara Nak Mengurat Suami. Isteri Kena Alert Barulah Makin Sayang

#1. SENTIASA MANJA DENGAN SUAMI

Suami juga memerlukan layanan ingin di manja. Itu lumrah kejadian manusia. Bagaimana untuk bermanja?

Ada banyak cara. Dengan lirikan mata pun boleh mewujudkan manja. Dengan belaian tangan seorang isteri pun dapat melahirkan perasaan manja.

#2. SENYUM SELALU

Hanya dengan menghadiahkan senyuman, sudah cukup untuk menenangkan hati suami. Senyum dapat menyalurkan aura yang sungguh hebat.

Kepenatan dan keletihan suami dapat diubat hanya dengan senyuman.

IKLAN

Senyum itu satu sedekah. Dari sedekah lah rahmat itu turun.

#3. SENTIASA ROMANTIK

Begini Cara Nak Mengurat Suami. Isteri Kena Alert Barulah Makin Sayang

Sifat romantik perlu sentiasa ada dalam perhubungan. Romantik itu boleh wujud dalam pelbagai cara. Layanan seorang isteri juga dapat menimbulkan suasana romantik.

IKLAN

Sekali sekala isteri boleh menyediakan kejutan kepada suami dengan candle light dinner. Air tangan dari masakan seorang isteri adalah makanan terbaik untuk seorang suami.

Layanlah suami umpama raja. Insyaallah..isteri akan dapat layanan bak permaisuri dari suami.

#4. MEMAKAI WANGI-WANGIAN

Wangi-wangian boleh menimbulkan satu aura yang sangat hebat dalam perhubungan. Pelbagai jenis minyak wangi boleh didapati dipasaran. Cuma sahaja tinggal memilih mengikut kegemaran dan kemampuan. Dan pastikan penggunaannya mengikut kesuaian tempat dan masa.

IKLAN

#5. SENTIASA MEMBERIKAN KEJUTAN BERUPA HADIAH

Isteri boleh mewujudkan elemen kejutan dengan memberikan hadiah kepada suami. Tidak perlu menunggu ulang tahun perkahwinan atau harijadi.

Hadiah yang simple sahaja sudah cukup bagi suami. Dan pastikan juga hadiah itu disukai oleh suami.

Apa yang penting ialah keilkhlasan isteri dalam memberikan hadiah. Kenanglah ketika suami mengurat dahulu. Pelbagai jenis hadiah diberi dalam usaha untuk memikat hati.

Dalam apa juga perhubungan, kesetiaan dan kepercayaan adalah kunci utama. Dengan mewujudkan elemen ‘mengurat suami’ dalam hubungan, isteri haruslah bijak mengatur strategi.

Sekiranya ingin menambah ummp dalam mengurat, isteri rajin-rajinlah memakai pakaian yang seksi dihadapan suami. Kompom boleh bikin cair hati dan hidung suami. Jangan asyik memakai pakaian yang sama saja.

Sumber: www.mohamadhafiz.com