Siapa je yang tak kenal YouTuber popular, S.Pavithra yang namanya semakin hari semakin melonjak naik dengan video masakannya tular.

Sejak semalam, viral gambar Youtuber yang berumur 28 tahun itu yang tampil dengan imej yang berbeza persis model hasil dari sentuhan jurusolek Razzi dan busana yang cantik dari pereka fesyen terkenal yang dirakam @pinography.

 

IKLAN

Transformasi ibu kepada dua orang anak ini bukan sahaja mendapat pujian dari netizen, malah selebriti juga turut teruja dengan kecantikan Pavithra ini.

Untung Suami Dapat Isteri Pandai Masak, Malah Cantik Persis ModelUntung Suami Dapat Isteri Pandai Masak, Malah Cantik Persis Model

IKLAN

Pasangan Sugu Pavithra mula menempa nama sehingga digelar ikon masakan apabila memuat naik video-video masakan yang ringkas tetapi enak dalam Bahasa Melayu yang fasih.

IKLAN

Sikap rendah diri pasangan ini menjadikan ramai orang mula mengikuti mereka di laman Youtube dan menambah pengikut dalam masa yang singkat. Tidak hairanlah setiap kali memuat naik video pasti mendapat sambutan ramai sehinggalah ke Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin.

Sebelum ini mereka berkongsi berita gembira apabila berpindah ke rumah baru hasil dari pendapatannya memuat naik video di laman Youtube miliknya.

Untung Suami Dapat Isteri Pandai Masak, Malah Cantik Persis Model

Mencari bahagia bersama KELUARGA?
Download dan baca sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI