Pelakon dan juga penerbit terkenal, Sheila Rusly  sebelum ini memuat naik berita gembira menimang cucu sulung.

Dai yang juga ibu mentua kepada Elisya Sandha gembira dan teruja apabila menantunya itu  selamat melahirkan bayi sulungnya iaitu seorang bayi perempuan di salah sebuah hospital swasta.

Turut berbuat demikian adalah Fasha Sandha yang juga merupakan kakak kepada Elisya. yang begitu teruja dan gembira menyambut kelahiran anak buahnya. Bahkan Fasha telah berkongsi nama bayi Elisya yang diberikan nama sebagai Bunga El Haq.

Bersempena Sambutan Hari Bapa,Sheila Rusly berkongsikan gambar-gambar cucu barunya bersama suanibya, Tok Sidang, Uzair Haqimy dan bapa Elisya Sandha dalam sebuah video.

Happy Father’s Day!!

Everyone can be a father but it takes someone special (tall handsome dark & macho) to be a Daddy Papa & Dad🤪.

Rata-rata teruja melihat wajah baby Bunga yang cukup comel walaupun kelihatan di bahagian sisi sahaja.

IKLAN

Tak kurang yang memuji hidung cucu Sheila ini begitu mancung dan comel.

syafiraamzan93 tahniah sis❤️❤️❤️..Bestnya bby tu mesti dijaga mcm alaa2 raja la nnti.😍😍😍
sha_razia Happy Father’s Day…Alahai comelnya baby Bunga😍❤️
slbh.aj Alhamdulillah syukur mancung hidung cucu Nana putih moga ceria slalu dn srnantiasa dibawah lindungan Allah swt Aamiin3 yra🤲🤲❤️❤️❤️❤️
unrindu tahniah juga pada nenda nekma tokmama nenek @sheilarusly_jspictures and especially to baby’s mama mak mummy ibu!
norshahirazakaria gambar last sekali, apasal sarung tangan baby tuu, nak bukak nak tunjuk peace ke ☺️.. happy fathers day 🔥
memeyysuhailaa Dari tepi dah comelllll masya allah tabarakkallah 🌹🥰
edrinaezrin Hati sis n tok sidang berbunga² la kan…malah bertambah² dgn kelahiran bunga
shimahmaksu Hadiah paling istimewa for Fathers Day… Tahniah ❤️❤️

Sumber: sheilarusly_jspictures


ARTIKEL MENARIK: “Muka Mummy, Perangai & Cara Cakap Baba.” Berlakon Jadi Doktor, Warganet Puji Bahasa Melayu Jebat Jayden

IKLAN

ARTIKEL POPULAR: “Teruja Nak Kongsi Berita Indah. Saya Hamil!.” Alahan Teruk, Dr Amalina Syukur Suami & Ibu Banyak Bantu

BACA INI JUGA : “Heykal Sakit Ke? Nampak Kurus Betul.Hampir Tak Kenal.” Penampilan Suami Faezah Elai Raih Perhatian


Nak macam-macam info? Klik channel Telegram KELUARGA  dan join keluargagader club