Dalam pada mereka menunaikan Umrah, Noor Nabila di ruangan akaun media sosial miliknya juga berkesempatan untuk berkongsikan gelagat Jebat Jayden kepada umum. Tentu sahaja orang ramai begitu seronok dapat melihat celotehnya yang bijak dan kelakar.

Seperti dalam perkongsian ini, Jebat Jayden sempat bercerita mengenai khasiat Air Zam Zam. Gelagatnya yang dirakam ini menarik tumpuan orang ramai terutama peminat Jebat Jayden. Menerusi rakaman pendek ini, Jebat Jayden juga menarik perhatian orang di sekelilingnya.

“Ooo macam tu ke ustaz? Dia boleh cerita pasal air zam zam pulak,” kongsi Noor Nabila buat tatapan umum.

@noornabila00 Oooo macam tu ke ustaz? Dia boleh cerita pasal air zam zam pulak…. #jebatjayden #kidsoftiktok #fyp ♬ original sound – Noor Nabila

IKLAN

Meninjau di ruangan komen, rata-rata mengatakan mukanya seperti Noor Nabila manakala perangainya pula seperti Sharnaaz Ahmad. Malah mereka turut memuji Jebat yang begitu matang boleh memahami tentang air zam-zam.

“Cara Dia Sembang Macam Ayah Dia” Gelagat Jebat Ayden Di Tanah Suci Cuit Hati Warganet! “Cara Dia Sembang Macam Ayah Dia” Gelagat Jebat Ayden Di Tanah Suci Cuit Hati Warganet!

IKLAN

Sumber : Tiktok @noornabila00

IKLAN

 

Mencari bahagia bersama KELUARGA?
Download dan baca sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI