Baru melahirkan bayi sulungnya, Elisya Sandha memuat naik beberapa keping gambar sedang menjalani sesi berpantang.

Jika wanita lain lebih suka dan selesa untuk berpantang di rumah ibu sendiri.

Namun berbeza dengan menantu kepada Sheila Rusly yang memilih berpantang di rumah mentuanya. Bahkan dalam perkongsian tersebut, adik kepada Fasha Sandha ini berkongsi menu berpantang hasil air tangan ibu mentuanya.

Memang beruntung menjafi menantu kepada Shrola Rudly, layandn first class dan menu pun sangat mengujakan. Ditmbah pula dengan cara hidangan itu yang memang sangat menarik seolah-olah seperti mengambil pakej berpantang.

Dalam banyak-banyak rezekiku, rezeki yang ini tidak pernah ku duga untuk dapat ibu mentua yang penyayang, terima kasih Ya Allah atas kurniaan mu kepada ku..

Thank you mama @sheilarusly_jspictures for cooking makanan pantang yang sedap sangat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nur Elisya (@elisyasandhaofficial)

 Rata-rata yang membaca perkongsian tersebut memuji layanan istimewa ibu mentua Elisya dan mengatakan dia cukup bertuah.

IKLAN

Bertuahnya dpt emak mertua yg baik sanggup menjaga menantu dlm pantang, masak menu yg sedap2❤😘😍🥰

Bertuah kmu berdua..mnantu baik..mak mntua lgi baik..alhamdulillah..selamat berpntang..take care and stay safe ❤️

Ya Allah… bertuahnya elisya dpt mak mertua yg baik mcm ni…kpd wanita2 diluar sana yang punya mertua sebaik ini… hargai lah mereka 💞💞

Tiba2 mgalir plak air mata…touching sgt…limpahan kasih sayang..smoga berbahagia hingga ke jannah🤲

IKLAN

Rezeki dpt mak mentua Dan menantu baik Dan saling melengkapi sangat jarang2 belaku. Alhamdulih…semoga jadi teladan utk saya.

Alhamdulillah…syukur..baiknya mk mertua mmg rajin masak pandai pulk tu brtuah menantu selamat brpantang elisha.

Bertuah badan..dapat mentua mcm sis..luaran npk garang tp hati seorang ibu yg syg caring gn menantu.

Untung dpt mertua yg baik, kira ‘A’ la mertua jg menantu berpantang & menantu mau berpantang dgn mertua.

Best nya dpt mertua mcm gitu, beruntung lah ibu mertua jaga anak menantu mcm anak sendiri. Selamat berpantang…

Sumber: elisyasandhaofficial