Pada bulan yang mulia ini, di samping menjalani ibadah berpuasa selama sebulan, ramai juga orang Islam tidak ketinggalan melakukan ibadah umrah di Tanah Suci Mekah.

Tidak melepaskan peluang, pelakon, Datin Fouziah Gous bersama suaminya, Datuk Zhaf Yusuf juga turut berangkat ke tanah suci Makkah untuk menunaikan ibadah umrah.

Berita ini disampaikan oleh mereka menerusi video pendek di Instagramnya, Fouziah berharap ibadah umrah yang akan dilaksanakan pada 10 malam terakhir Ramadan dipermudahkan dan diterima Allah.

“10 malam terakhir di bulan Ramadan dapat kami berdua kerjakan umrah bersama. Doakan perjalanan kami serta kesihatan yaıng baik dan juga Allah S.W.T permudahkan dan menerima segala ibadah kami. Amin ya rabbal alamin,” coretnya.

Fouziah Gous & Suami Berangkat Ke Umrah 10 Malam Terakhir Ramadan

Dalam video itu juga, Fouziah dan Zhaf turun memohon maaf sekiranya ada menyakiti hati sesiapa sepanjang perkenalan mereka.

IKLAN

“Saya Fouziah Gous dan suami saya Zhafran Yusuf ingin memohon maaf daripada hati kami jika ada salah dan silap daripada kami, sengaja atau pun tidak sepanjang perkenalan kita sama ada rapat atau pun dalam media sosial.

“Jika ada apa-apa tersilap yang kami buat, kami ingin memohon maaf dan doakan kami semoga umrah kami diterima Allah SWT dan diberkati sepanjang berada di sana,” ujarnya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fouziah Gous (@fouziahgous)

Sumber : fouziahgous

IKLAN

Jom tonton kisah Hikayat 1001 Malam yang dibawakan oleh Bintang Kecil.

Bulan puasa ni masa untuk kita tambah pahaladengan membuat amal ibadah. Jom didik jiwa mendekati keluarga sakinah.

 

IKLAN

Nak tahu cara mudah uruskan kewangan keluarga? Semak sini!

Yang mana adik adik ada masalah mata, jangan takut bagitau ibu ayah ye, macam BK squad ni!