Berkat kerja keras dan rezeki selepas kahwin, Ayda Jebat dan suami Nabil Mahir membeli sebuah rumah banglo tiga tingkat.

lebih manis lagi, rumah itu menjadi hadiah bersempena dengan ulang tahun perkahwinan yang pertama, pasangan ini.

“Hadiah Datang Lambat, Tapi Rezeki Tak Salah Alamat.” Sempena Anniversary, Ayda Jebat & Nabil Beli Rumah Banglo 3 TingkatBerkongsi rasa syukur dan sebak, menurut Ayda Itu juga merupakan rezeki anak sulung mereka Ana Nayla.

Alhamdulillah, bersempena ulang tahun perkahwinan pertama kami yang disambut 1 Januari lalu, kami berdua menghadiahkan kediaman ini kepada diri sendiri.

“Hadiah Datang Lambat, Tapi Rezeki Tak Salah Alamat.” Sempena Anniversary, Ayda Jebat & Nabil Beli Rumah Banglo 3 TingkatRezeki datang mencurah semenjak sebelum berkahwin. Selepas bekerja keras siang dan malam, kami berjaya membeli rumah yang diidamkan. Kami juga melihat ini sebagai rezeki anak kesayangan kami, Ana Nayla.

“Berkat doa ibu bapa kami, rakan-rakan serta peminat yang sentiasa menyokong, semuanya dipermudahkan. Syukur kepada Allah yang memberikan rezeki tidak putus-putus,” ungkap Ayda lagi

“Hadiah Datang Lambat, Tapi Rezeki Tak Salah Alamat.” Sempena Anniversary, Ayda Jebat & Nabil Beli Rumah Banglo 3 TingkatDia dalam pada itu enggan berkongsikan harga sebenar rumah tersebut.

“Bercakap soal harga, biarlah kami simpan sendiri. Apa yang penting, segalanya berbaloi apabila melihat rumah sendiri tersergam indah di hadapan mata kami.

“Sebelum kahwin kami dihujani rezeki, selepas bernikah pun kerjaya berjalan seperti biasa. Kami tak putus bekerja biarpun pandemik melanda, sangat bersyukur kerana rezeki selalu ada.

IKLAN

“Rezeki anak juga membuatkan perjalanan kami mahu memiliki rumah ini menjadi lebih lancar. Sewaktu saya hamil pada tahun lalu, saya aktif menjalankan pelbagai kempen,” tulis Ayda menerusi kapsyennya.

Nabil turut berkongsi kegembiraan dengan memuatnaik gambar mereka dihadapan kediaman tersebut.

“Hadiah Datang Lambat, Tapi Rezeki Tak Salah Alamat.” Sempena Anniversary, Ayda Jebat & Nabil Beli Rumah Banglo 3 TingkatAyda dan Nabil mendirikan rumah tangga pada 1 Januari 2021 dan mereka dikurniakan anak perempuan, Ana Nayla pada 21 September 2021.

IKLAN

Sumber: aydajebat & abilmahir


 

Follow dan subscribe Youtube Channel @BintangKecilMy
#BintangKecilMy #BintangKecil #KitakanJuara