Dalam hidup berkeluarga, sebaiknya janganlah berkira dengan pasangan dan anak-anak. Tak kisah sama ada suami atau isteri. Bagi suami, bila tiada sifat berkira dengan keluarga insyaAllah akan jadi lebih murah rezeki dan menjadikan isteri automatik berbuat hal yang sama pada suami.

Kalau sebelum ini pernah tular usahawan, Cik Epal menghadiahkan kereta mewah kepada suami tersayang yang lebih dikenali sebagai, Jofliam. Baru-baru ini, sekali lagi Cik Epal beri kejutan buat suaminya dengan menghadiahkan seutas jam tangan mewah yang harganya mencecah hampir RM100 ribu!

Hadiah jam tangan berjenama Hublot itu diberikan khas sempena ulang tahun kelahiran suami tercinta dan baginya, tidak ternilai hadiah yang diberikan dengan harga cinta dan setia suaminya itu.

“Aku rasa ramai je isteri yang tak kisah nak berhabis untuk suami, tapi tak ramai suami yang tahu menghargai.

Hadiahkan Suami Jam Tangan Mewah Hampir RM100K, Cik Epal “Tak Ternilai Dengan Harga Cinta & Setia Dia”

“Hadiah ni pon bagi aku tak ternilai dengan harga cinta dan setia dia. Aku tak sempurna, aku banyak kekurangan tapi cara suami aku layan dan hargai aku buatkan hidup aku rasa sempurna. @jofliam seorang suami yang terbaik untuk aku dan ayah yang hebat untuk Han&Yuki.

IKLAN

“Aku percaya je, mana-mana perempuan sekali pon, kalau pasangan kita layan kita sepatutnya, kita akan balas berganda dengan apa yang kita terima. Kan?

“Dunia ni hanya sementara. Hargailah MASA kerana setiap saat yang berlalu tu tak akan berulang kembali,” katanya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cik Epal 🍎 (@cikepal06)

Sementara itu, Jofiam sempat memuat naik ucapan istimewa buat isterinya dengan meluahkan rasa terharu dengan pemberian isterinya dan dengan rendah diri menjelaskan dia hanya menumpang rezeki isterinya sahaja.

IKLAN

“@cikepal06 terlalu besar dalam hidup saya. Orang selalu tanya saya apa rahsia saya,saya takda rahsia dan sentiasa sedar,dari dulu sampai sekarang saya hanya menumpang rezeki isteri saya @cikepal06.

“Dari zaman belajar, @cikepal06 yang banyak keluarkan duit untuk saya.Dah kahwin dia hadiahkan lagi kereta untuk saya.Hari ni dia hadiahkan pula jam mewah untuk saya.

“Saya takda apa-apa dan saya hanya penumpang bagi rezeki isteri saya. Kalau bukan @cikepal06, saya bukan siapa2 pon dan saya tak tahu pon saya akan jadi apa.” luahnya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jofliam🍼 (@jofliam)

IKLAN

Sumber : Instagram @cikepal, @jofliam

https://youtu.be/dUpt50y0xaQ

Mencari bahagia bersama KELUARGA?
Download dan baca sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI