Hati mana yang tidak kecewa andai telah bertahun-tahun mendirikan rumah tangga, namun belum lagi dikurniakan zuriat. Pun begitu, janganlah pula ada yang berputus asa. Lakukanlah ikhtiar dan usahalah dengan pelbagai cara. Sama ada mendapatkan rawatan moden dan tidak salah juga andai lakukan petua-petua orang dulu. Mana tahu dengan asbab usaha berpanjangan, akan dikurniakan rezeki menimang cahaya mata.

Ini sebagaimana apa yang dikongsikan oleh ustaz ini diakaun fbnya tentang petua lama untuk mendapatkan zuriat yang diperolehi daripada seorang bidan yang juga merupakan ibu angkatnya. Jom semak.

 PETUA ORANG TUA-TUA DAHULU UNTUK MENDAPATKAN ZURIAT

Ramai yang bertanya bagaimana petua untuk mendapatkan zuriat..Petua ini saya belajar dari seorang ibu angkat saya, dimana beliau adalah seorang bidan tua, yang banyak ilmu tentang kebidanan.

Sebenarnya banyak lagi ilmu bidan yang saya pelajari darinya. Tetapi hari ini saya ingin memberi salah satu petua yang saya ambil darinya untuk mereka yang bermasalah untuk mendapatkan zuriat…

IKLAN

Wanita yang menginginkan keturunan, maka cuba sediakan bahan yang saya sampaikan ini.

Ikhtiarkan Pelbagai Cara, Ustaz Ni Kongsikan Petua Orang Dulu-dulu Nak Dapat Zuriat!

IKLAN

1. Seulas temu hitam sebesar ibu jari..
2. Sebiji buah asam jawa.
3. Pangkal dari buah pisang awak.sebanyak tiga pangkal..

Caranya tumbuk sehingga hancur dan bancuh dengan secawan air putih. Jadikan ia sebagai minuman harian.

IKLAN

Kepada si suami pulak hendaklah berpuasa selama tujuh hari dan selama berpuasa hendaklah membaca surah Al-Qadr sebanyak 1000 kali sehari.

Selepas sahaja tujuh hari pada malam Jumaat bersamalah dengan isteri kamu, pada ketika air mani hendak keluar berdoalah untuk dikurniakan zuriat.

ln Sha Allah dikaburkan doa anda.

sumber : Md Rosdi Hasan

Mencari bahagia bersama KELUARGA?
Download dan baca sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI