Tarikh 15 Mac 2022, penyanyi Noh Salleh yang juga telah menyambut ulang tahun yang ke-37.

Menerusi perkongsian yang dimuatnaik di laman Instagramnya, vokalis band Hujan yang kini bergelar seorang bapa merasakan kehidupannya kini lebih memikirkan soal kematian.

“Kalau Aku Tiba-Tiba Mati, Tolong Jaga Nina & Musa. Aku Mohon.” Perkongsian Noh Hujan Undang Sebak, Warganet Titip Doa!Walau bagaimanapun, dia sangat bersyukur kerana dikelilingi orang-orang baik dan berharap kehadirannya di dunia ini lebih banyak memberi manfaat kepada orang lain.

Dah 37 dah umur kau dik.”

الحمد لله

“Dapat hidup sampai hari ini. Terima kasih semua. Buat kalian, kaum keluarga sanak saudara, sahabat kawan, kalian yang mengenali saya, bala keluarga besar Raingers Riot Kidz Hikari, aku sayangkan semua.

“Kalau Aku Tiba-Tiba Mati, Tolong Jaga Nina & Musa. Aku Mohon.” Perkongsian Noh Hujan Undang Sebak, Warganet Titip Doa!“Semoga wujudnya saya selama 37 tahu ini membawa banyak kebaikan daripada keburukan. Semoga wujudnya saya didunia ini selama ini mendatangkan lebih banyak memori yang manis dan bermakna kepada semua yang bertembung berkenalan secara langsung dan tidak langsung.

“Semoga lahirnya saya daripada kandungan ibu saya, sedikit sebanyak membuatkan dunia ini lebih indah daripada kehancuran. Saya manusia biasa yang tidak akan jauh dari melakukan dosa dan kesalahan.

“Kalau Aku Tiba-Tiba Mati, Tolong Jaga Nina & Musa. Aku Mohon.” Perkongsian Noh Hujan Undang Sebak, Warganet Titip Doa!“Saya tahu saya banyak menyakitkan hati ramai orang tapi saya sudah lakukan yang terbaik untuk tidak. Mohon maafkan semua cacat cela saya akhlak lisan kelakuan saya.

“Walaupun saya selalu lafazkan ungkapan “live forever” tapi realitinya setiap hari saya fikirkan kematian saya. Terlalu banyak kekecewaan dan penyesalan yang saya go thru dalam 37 tahun ini.

IKLAN

“Tapi yang pasti, selama 37 tahun ini saya di guide oleh Tuhan sepenuhnya dan di kelilingi oleh orang orang yang baik hati dan penyayang seperti anda semua.

“Kalau Aku Tiba-Tiba Mati, Tolong Jaga Nina & Musa. Aku Mohon.” Perkongsian Noh Hujan Undang Sebak, Warganet Titip Doa!Paling menyentuh hati ramai peminatnya sudah tentu pesanan ringkas supaya menjaga isterinya serta anak mereka, Musa andai dia tiba-tiba ‘pergi’ dalam masa terdekat ini.

Semoga Allah terus merahmati kita semua.

“Kalau aku tiba2 mati dalam masa terdekat ni, tolong jaga Nina & Musa untuk aku. Aku mohon.

Dalam pada itu Nina turut menitipkan ucapan dan doa buat suaminya. Perkongsian tersebut dimuatnaik menerusi laman Instagramnya.

IKLAN

“Kalau Aku Tiba-Tiba Mati, Tolong Jaga Nina & Musa. Aku Mohon.” Perkongsian Noh Hujan Undang Sebak, Warganet Titip Doa!

Nina mendoakan semoga suami kesayangannya itu sentiasa berada dalam jagaan Maha Pencipta dan terus dikurniakan kebahagian di dunia serta di akhirat.

Sumber: mohammadnohbinsalleh & officialmizznina


 

Mencari bahagia bersama KELUARGA?
Download dan baca sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI