Bagi peminat-peminat program muzik-muzik, pasti anda merindui susuk tubuh genit ini yang petah mengendalikan program hiburan itu suatu ketika dulu.

Kepetahannya tidak perlu disangkal lagi, malah setiap program yahg dikendalikan pasti akan ‘hidup’ dengan gaya pengacaraan yang dibawa olehnya.

Cheryl atau nama sebenarnya Cheryl Marina Abdul Samad adalah anak kedua daripada tiga berada, merupakan anak jati Kuala Lumpur,

IKLAN

Kini Cheryl sudahpun memegang status sebagai isteri dan ibu namun pasti ramai tidak menyangka figura ini sudahpun mencecah usia 43 tahun kerana raut wajahnya yang tidak dimamah usia.

Penampilan Cheryl juga masih ayu seperti dulu, tidak ubah seperti anak dara! Malah isteri kepada Ng Ping Ho yang merupakan pengusaha KLoe Hotel ini sudahpun memiliki 2 anak dalam perkahwinannya yang memasuki tahun ke-12 pada 30 April yang lalu.

IKLAN

Sejak mendirikan rumah tangga, Cheryl dan Ping bersetuju memperlahan kerjaya masing-masing demi membesarkan anak tersayang.

Hasil perkongsian hidup, mereka dikurniakan dua cahaya mata perempuan iaitu Stella berusia sembilan tahun dan Kate, enam tahun.

IKLAN

Nak macam-macam info? Sila subscribe channel Telegram KELUARGA  dan join keluargagader club

Kekal Awet Muda Di Usia 43 Tahun, Cheryl Samad Kini Isteri Pemilik Hotel, Ibu Pada 2 Cahaya Mata