Membawa anak-anak bercuti di taman haiwan tentunya kita sebagai ibu ayah membayangkan betapa teruja dan gembiranya anak-anak sepanjang berada di sana. Kita percaya, peluang dapat melihat haiwan dengan lebih dekat, akan memberi pengalaman yang tersendiri buat anak-anak.

Pun begitu, pelakon Shakilla Khoriri baru-baru ini ada meluahkan rasa kecewa apabila percutian bersama anaknya berakhir tidak seperti yang diharapkan bila berkunjung di Zoo Negara.

Menurut katanya lagi, pusat rekreasi itu sangat mengecewakan dan seakan tiada pembaharuan yang dapat dibanggakan dan ini diluahkan di Instagram miliknya.

“Kesian Parents. Kesian Anak-Anak…”-Bercuti Di Zoo Negara, Shakilla Khoriri Luah Kecewa Bawa Anak!

Ujarnya lagi, dia cuba untuk ‘support’ namun tiada aktiviti menarik selain kehadiran haiwan eksotik panda yang ada di sana.

“Banyak yang suruh datang and support ZOO NEGARA tapi how lah nak promote and ajak ramai-ramai datang. HOWWWWWW ???

“Dia ibarat kau ajak orang datang rumah ramai-ramai tapi takde hidangan makan minum. JUST datang. Cannot !,” luahnya.

 

IKLAN

Buat follower Keluarga, sila guna kod promo KELGSP5 untuk pembelian British Polo Yuna Handbag Set dengan harga lebih murah hanya di GO SHOP 

 

Selain itu, Shakilla juga ada mencadangkan agar pihak pengurusan Zoo Negara buat sesuatu untuk melakukan kerja-kerja naik taraf tempat rekreasi yang lazimnya sering menjadi tumpuan pengunjung di musim cuti sekolah.

“Cuba lah nak share and support tapi end up hati kecil aku agak kecewa dengan tiada pembaharuan yang dibuat. Keadaan semua sangat menyedihkan. Cuba positive dan cari apa yang LAIN untuk aku bualkan pada anak-anak tapi takde.

“Ohhhh… ada PANDA je lah.

IKLAN

“I think zoo negara management dah boleh sit down and do something instead of ajak orang datang ramai-ramai tanpa ada apa yang mengairahkan disitu. Kesian parents.
Kesian anak-anak…

“Maafkan saya tapi siapa yang pernah datang dulu dan kini akan faham apa maksud saya.
Sekian,’ luahnya jujur dan ikhlas.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SHAKILLA KHORIRI (@shakillakhoriri)

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen tampil memberikan pendapat yang sama dengan luahan Shakilla Khoriri di Instagram itu.

“Betul setuju! Tolonglah ada pembaharuan, kesian anak-anak, excited nak datang tapi hambar..” komen seorang netizen.

Sumber : Instagram @shakilla khoriri

IKLAN

 

 

Nak macam-macam info? Join channel Telegram keluargagader club

“Kesian Parents. Kesian Anak-Anak…”-Bercuti Di Zoo Negara, Shakilla Khoriri Luah Kecewa Bawa Anak!