Nampak kemas dan menarik, besar pula tu. Memang tersenyum isteri bila tengok apa yang dimintanya sebelum ini sudah berhasil.

Wardrobe besar hasil tangan Ben Safwan  dibuat menggunakan plywood. Manakala pintu menggunakan full aluminium yang ditempah tetapi dipasang sendiri.

Bagi yang tengah nak cuba buat sendiri, bolehlah dapatkan idea dari saudara Ben. Simple tapi cantik!

 

Dari sebuah lakaran hinggalah menjadi hasil akhir. Sebab isteri mintak wardrobe besar. Senang nak gantung baju .
10×11 kaki buat sendiri body dari plywood

IKLAN

IKLAN


Nanti akan ada bangku khas tuk senang capai ruang paling atas. Terus simpan bangku pada salah satu ruang bawah wardrobe


Pintu tu full aluminium , tempah tapi pasang sendiri.Tak boleh buat sebab material takde jual di kedai biasa. Kawal pasaran.

Nak macam-macam info? Join channel Telegram keluargagader club https://t.me/keluargagaderclub