Sejak jadi pelakon utama dalam sebuah drama popular, nama Meerqeen semakin dikenali ramai. Bukan sahaja kerana memiliki wajah yang tampan, malah bakat lakonannya juga tidak kurang hebat.

Baru-baru ini, tular satu video di sosial media di mana Merqeen atau nama sebenarnya Muhammad Shameer Shauqeen Shaiful Izam sedang menyanyi bersama ibunya, Suraidah di sebuah acara.

Yang menarik perhatian dalam video tersebut, suara ibunya yang lunak seakan suara penyanyi Safura Yaacob semasa menyanyikan lagu Dua Insan oleh Datuk M. Nasir dan Yunizar Hussein.

Patutlah sama, rupanya Suraidah dan Safura adalah adik beradik!

IKLAN

@suraidahyacob78 Bila anak request nak nanyi dgn mama.. kita belanja lah sikit ya.. walaupun kesamudera raya key nya.. #meerqeen #mama #fyppppppppppppppppppppppp #fypシ @Meerqeen ♬ original sound – Blinc Sister

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata pengikutnya mengetahui bahawa Safura adalah kakak kepada Suhaidah. Malah, ada juga yang memuji ibu Merqeen seorang yang penyayang dan baik hati.

IKLAN

“Letop Suara Mama Merqeen” Patut Suara Sama Macam Safura, Adik Beradik Rupanya! “Letop Suara Mama Merqeen” Patut Suara Sama Macam Safura, Adik Beradik Rupanya!

Sumber : @suraidahyacob78

IKLAN

https://youtu.be/dUpt50y0xaQ

Mencari bahagia bersama KELUARGA?
Download dan baca sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI