Tidak dinafikan, adik-beradik pelakon Rozita Che Wan Dan Ayu Raudhah semuanya cantik-cantik belaka walaupun ada antara mereka bukan bergelar selebriti. Setiap kali bersama, pasti penampilan masing-masing tak nak kalah dan sering mendapat perhatian.
‘Maintain’ Cantik & Bergaya Walaupun Punya Anak Ramai, Adik Che Ta Kongsi Rahsianya.‘Maintain’ Cantik & Bergaya Walaupun Punya Anak Ramai, Adik Che Ta Kongsi Rahsianya.
Selain Ruby Che Wan yang juga isteri kesayangan Mazlan Pet Pet, seorang lagi ahli keluarga mereka yang tampil berhjijab labuh namun tetap fashionista adalah Datin Rohaiza Che Wan. Dalam usia 37 tahun, dia masih kekal cantik walaupun anak ramai. Ini rupanya rahsia beliau.
‘Maintain’ Cantik & Bergaya Walaupun Punya Anak Ramai, Adik Che Ta Kongsi Rahsianya.‘Maintain’ Cantik & Bergaya Walaupun Punya Anak Ramai, Adik Che Ta Kongsi Rahsianya.Dalam satu temu bual bersama majalah
Nona, Datin Rohaiza atau lebih mesra dipanggil Jaja berkongsi tips kecantikannya. Menurutnya, dia kurang mengambil makanan manis dan sering mengamalkan gaya hidup yang sihat. Selain itu, rahsia beliau untuk kekal langsing juga kerana menyusukan anaknya. Tidak hairanlah, Datin Jaja masih cantik di usia 37 tahun.
‘Maintain’ Cantik & Bergaya Walaupun Punya Anak Ramai, Adik Che Ta Kongsi Rahsianya.‘Maintain’ Cantik & Bergaya Walaupun Punya Anak Ramai, Adik Che Ta Kongsi Rahsianya.Bukan itu sahaja, Datin Jaja juga akui anak-anaknya tidak banyak karenah dan juga ditolong oleh pembantu rumahnya. Bercakap mengenai penampilan, Datin Jaja sendiri suka untuk kelihatan cantik. Tidak terlalu berfesyen, tetapi suka kelihatan kemas setiap masa. Rajin dan usaha untuk kelihatan cantik juga merupakan perkara penting yang harus dijaga.
‘Maintain’ Cantik & Bergaya Walaupun Punya Anak Ramai, Adik Che Ta Kongsi Rahsianya.‘Maintain’ Cantik & Bergaya Walaupun Punya Anak Ramai, Adik Che Ta Kongsi Rahsianya.Sumber: OHBULAN! & Rohaiza

IKLAN
IKLAN
IKLAN
Mencari bahagia bersama KELUARGA?
Download dan baca sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI