Siapa sahaja yang tidak kenal dengan Najwa Latif, suatu ketika dahulu cukup popular. Bahkan lagu-lagunya sering menjadi siulan anak muda, antaranya seperti lagu lagu ‘berhantu’ Cinta Muka Buku, Kosong, Sahabat, Untuk Dia dan banyak lagi.

Pun begitu semenjak penyanyi kesayangan ramai ini memberi fokus dalam bidang pembelajaran dan kini telah pun bergelar pensyarah du universiti terkemuka tanah air, seakan Najwa Latif terus menyepikan diri daripada dunia hiburan.  Jujur diakui ramai yang rindu melihat persembahan nyanyian daripadanya.

Baru-baru ini menerusi halaman tiktok, tular satu video menerusi perkongsian @farah.azr berkenaan kemunculan penyanyi Najwa Latif di konsert Hype Night In Kl beberapa hari lepas.

“Makin Sedap Wei Suara…”-Nyanyian Live Najwa Latif Buat Netizen Puji & Makin Rindu!

Dalam beberapa klip video tersebut, Najwa menyanyikan lagu-lagunya yang terkenal dan diminati. Anatarnya lagu Kosong. Klip video tersebut mendapat lebih 300 ribu tontonan. Begitu juga dengan hantaran video sedang menyanyikan lagu Sahabat mahupun nayanyian lagu Untuk Dia, turut mendapat tumpuan warganet.

Untuk anda yang rindu untuk mendengarkan suaranya, bolehlah tonton video yang dikongsikan ini.

@farah.azr Najwa Latif sing kosong..Dah lama tak dengar lagu ni secara live dari @Najwa Latif 🥰❤️ #najwalatif #kosongkosong #kosong #hypenight #hypenightinkl ♬ original sound – farah.az

Di ruangan komen, rata-rata daripada peminat berkata mereka rindu akan Najwa Latif dan berharap dia akan kembali aktif dalam dunia seni.

Buat follower Keluarga, sila guna kod promo KELGSP5 untuk pembelian British Polo Yuna Handbag Set dengan harga lebih murah hanya di GO SHOP 

IKLAN

 

Antara komen yang menarik perhatian :

Cara dia suruh org smbung nyanyi dh macam dlm kelas… hahah…. mkin sedap wei suara… xyah key tinggi sedap jer dgr…

Najwa ni ada zaman dia tersendiri.. dh boleh jadi legend dah..

dlu kecik je dgn gitar tergntug..🥰🥰🥰

Bakat najwa ni besar kot..lagu die compose semua sedap2..suara dia pun sedap didengar dan boleh live..tu yg penting

IKLAN

suara dia mmg sedap pun cuma dia xde nak push2 cukup2 jer.. love her so much.

Sumber : TikTok @farah.azr

 

 

IKLAN

Nak macam-macam info? Sila subscribe channel Telegram KELUARGA  dan join keluargagader club

“Makin Sedap Wei Suara…”-Nyanyian Live Najwa Latif Buat Netizen Puji & Makin Rindu!

 

Nak tambah ilmu tentang penyusuan susu ibu, jom join webinar PERCUMA Ya, Aku Mampu Susukan Anak! secara ONLINE pada 29 Oktober 2022. Daftar nama anda di SINI

“Makin Sedap Wei Suara…”-Nyanyian Live Najwa Latif Buat Netizen Puji & Makin Rindu!