Wani Comel, namanya pernah tular suatu ketika dulu kerana mengalami masalah berat badan dan terbaharu menerusi entri di Instagram miliknya yang dimuatnaik oleh keluarga terdekat, Wani dikatakan telah meninggal dunia pada hari yang sama dengan rakan baiknya, Nur Rabiatul Nabihah. Difahamkan, mereka berdua telah disahkan positif COVID-19.

 

Di entri berasingan turut dimaklumkan bahawa PUTRI NUR RABIATUL NABIHAH BT RIDUAN, meninggal pada 4.40am 18 Ogos 2021 dan manakala NURUL AIRAWANI NAZIRA BT IBRAHIM pula pada 9.00pm 18 Ogos 2021.

 

Inna lillahi wa inna ilayhi raji’un (إِنَّا لِلَّٰهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ)

Assalamualaikum

Saya ingin maklumkan Nurul Airawani Nazira @Wani Comel dah kembali ke rahmatullah pada jam 9pm tarikh 18 Ogos 2021.

Wani pergi dihari yg sama anak saya meninggal.Mereka berdua meninggal disahkan Covid 19..Allahuakbar Allahuakbar

Sayu hati saya 2 insan yg saya sayangi telah pergi dihari yg sama.

Saya mohon pada semua rakan rakan sedekahkan AlFatihah utk Wani Comel & Putri Nur Rabiatul Nabihah.

AL FATIHAH

Difahamkan juga arwah sudah lengkap mendapat 2 dose vaksin covid-19, namun Allah lebih sayangkannya. Bersama kita sedekahkan al-Fatihah semogo arwah berada di dalam golongan orang-orang yang beriman.

IKLAN

Sumber : IG @wanicomel20

Nak tahu, KELUARGA ada hadiah wang tunai RM500 nak beri kepada anak-anak anda! Caranya mudah sahaja, anda perlu kongsikan perasaan rasa bangga menjadi anak Malaysia.

Untuk maklumat lanjut layari je laman web https://toko.ideaktiv.com/product/virtual-himpunan-saya-anak-malaysia/ , baca syarat kelayakan dan jangan lupa untuk berdaftar di sana ya!

Sebarang soalan boleh di http://www.wasap.my/60169647520

IKLAN

Bersempena Bulan Kemerdekaan, KELUARGA ada hadiah wang tunai RM300! Cara nak dapatkannya mudah sahaja, ayuh sertai Pertandingan Berbalas Pantun Anak Merdeka dengan mendaftar di https://toko.ideaktiv.com/product/pertandingan-berbalas-pantun/   atau Whatsapp di http://www.wasap.my/60169647520

Jom sertai E-Keluargagader BELAJAR ONLINE BERKEBUN CILI DI HALAMAN RUMAH dengan daftar segera di https://toko.ideaktiv.com/product/berkebun-cili-di-laman-rumah/ atau Whatsapp di http://www.wasap.my/60169647520

Nak macam-macam info? Join channel Telegram keluargagader club