Penyampai radio Suria FM, DJ Lin mengakui sebelum ini dia kurang meluangkan masa untuk bersama dua anak dek kerana komitmen kerja.

“Mereka Lihat Sendiri Ibunya Susah Payah Cari Rezeki.” DJ Lin Dedah Anak-Anak Sejak Umur 4 & 6 Tahun Membesar Sendiri!Pemilik nama sebenarnya Roslinda Abdul Majid ini memberitahu, dia juga sudah terbiasa dengan situasi berkenaan usai menjalani kehidupan sebagai ibu tunggal.

“Paling menduga bila sama tak banyak isi masa banyak dengan mereka. Anak saya yang sulung sudah berumur 20 tahun dan yang bongsu, 18 tahun. Dari mereka usia enam dan empat tahun, masa saya luangkan dengan mereka sangat sikit.

“Mereka Lihat Sendiri Ibunya Susah Payah Cari Rezeki.” DJ Lin Dedah Anak-Anak Sejak Umur 4 & 6 Tahun Membesar Sendiri!

“Mereka banyak membesar secara sendiri sebab masa saya banyak habis di pejabat. Dari dahulu sampailah sekarang, sudah terbiasa. Bukan nak kata kita abaikan tanggungjawab yang ada di rumah, tidak. Tapi anak-anak saya melihat sendiri ibunya susah payah cari rezeki,” katanya.

DJ Lin turut meluahkan rasa syukur dan terharu kerana anak-anak memahami keadaan dan kini mulai optimis untuk meluangkan masa bersama mereka.

“Mereka Lihat Sendiri Ibunya Susah Payah Cari Rezeki.” DJ Lin Dedah Anak-Anak Sejak Umur 4 & 6 Tahun Membesar Sendiri!“Sampai mereka sudah faham dan mereka membesar berdua. Sebab itulah keduanya rapat. Malah mereka faham, ibunya bukan suka-suka nak tinggalkan rumah. Rasanya daripada diaorang kecil sampai sekarang, tak pernah sekali saya abaikan mereka.

IKLAN

“Cuma dua tiga tahun kebelakangan ini saya monolog dengan diri. Kena juga cari waktu untuk isi masa dengan anak-anak. Saya mula belajar untuk berbuat demikian,” katanya lagi.

“Mereka Lihat Sendiri Ibunya Susah Payah Cari Rezeki.” DJ Lin Dedah Anak-Anak Sejak Umur 4 & 6 Tahun Membesar Sendiri!

Perkongsian tersebut dimuatnaik menerusi #MHThrowBack sebelum ini.

Menerusi program itu juga, bintang radio berusia 46 tahun ini turut berkongsi cerita mengenai rutin hidupnya sebagai ibu tunggal kepada dua cahaya mata.

IKLAN

“Mereka Lihat Sendiri Ibunya Susah Payah Cari Rezeki.” DJ Lin Dedah Anak-Anak Sejak Umur 4 & 6 Tahun Membesar Sendiri!Untuk rekod, DJ Lin bercerai pada 2006 dan mempunyai dua orang anak iaitu Nureen Aresya dan Nazren Asyran.

Sumber: Media Hiburan


ARTIKEL MENARIK: “Menunggu Kepulangan Yang Tak Akan Pulang.” Baru 3 Hari Habis Pantang, Suami Pula Meninggal Dunia, Kisah Wanita Ni Bikin Sebak!

IKLAN

ARTIKEL POPULAR: “Ya Allah Adik Gagah Juga, Kakak Tumpang.” Gelagat Comel Aafiyah Ditegur Tokti Menyakat Adiknya Bikin Ramai Terhibur

BACA INI JUGA : “Cantiknya Baby Khadeeja, Secantik Namanya. Muka Chinese Look.” Intan Ladyana Dedah Wajah & Nama Anak


Nak macam-macam info? Klik channel Telegram KELUARGA  dan join keluargagader club

Mencari bahagia bersama KELUARGA?
Download dan baca sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI