Bertemakan warna pink, sambutan hari lahir anak bongsu Bell Ngasri yang kini berusia 6 tahun cukup meriah dengan kehadiran ahli keluarga dan rakan-rakan yang lain.

Majlis tersebut dikongsikan bapa kepada tiga orang anak menerusi laman Instagramnya. Cukup meriah sementelah mereka sekeluarga turut mengenakan pakaian rona yang sama.

Namun apa yang meraih perhatian ramai adalah  kapsyen  yang dimuatnaik Bell Dalam status tersebut. Menurut Bell, anak-anaknya kini semakin membesar namun  dirinya tetap sama seperti dahulu tidak membesar.

Mereka semakin membesar…lebih2 sebelah kiri saya tu…yg xbesar2 saya je..da brp kali sambut birthday pon sama je 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bell Ngasri (@bellngasriofficial)

Apa yang melucukan bila.mana ada yang memuji Bell tetap awet muda selain nampak seperti adik-beradik di samping anak-anaknya.

feeyaiskandar bapaknya awet muda
aziedhearty Baca caption pun dah kelakorrr😂😂😂 happy birthday 🎊🎉🥳
pinjamanperibadi_bumiputera Bapaknya cute forever😂😂. Happy birthday
zarul_hani macam birthday kawan2 je tu😂
acapalam Hehe baju pink mcm adik2 taska tau
niezaross_89 Kelakor laa🤭🤣 happy birthday adik comel😍
rozlinaaziz Hehe.. dah mcm adik beradik, Aunty tgk awak seklga, alhamdulillah.. happy fmly’s❤️

Sumber: bellngasriofficial

IKLAN