Entri terbaru Mizz Nina di akaun Instagram miliknya benar-benar membuatkan wargamaya berteka-teki dalam memahami makna tersirat yang cuba disampaikan olehnya. Kapsyen ditulis olehnya cukup panjang dan seakan memberi bayangan mengenai perasaannya kini.

Buat follower Keluarga, Sila gunakan kod promo KELGSP5 untuk pembelian Telaga Biru Al-Quran Mushaf Qiyam & Terjemahan  dengan harga lebih murah di GO SHOP 

Menerusi perkongsian Mizz Nina, 42 melalui ayat al Quran surah Al-Baqarah bolehlah dijadikan renungan dan peringatan bersama.

Mizz Nina Bagi Bayangan Cukup Mendalam, Undang Pelbagai Reaksi Netizen!

KONGSI MESEJ TERSIRAT – MIZZ NINA SERAH SEGALA KETENTUAN KEPADA ALLAH SWT

“Sesetengah perkara mungkin kelihatan sungguh sukar untuk dilalui dalam hidup. Semua aspek seperti berhijrah, berdepan dengan kesusahan, sedih kerana kehilangan, bergaduh, mencari kerja, bercerai atau apa situasi sekali pun mungkin nampak sukar namun ganjarannya begitu indah.

“Sama seperti mengambil ubat, tiada siapa yang suka kerana pahit namun perlu diambil kerana baik untuk kita. Dalam pada itu, anda juga mungkin menyayangi dan mencintai sesuatu, namun tidak menyedari impaknya sama ada tidak baik atau negatif.

IKLAN

“Berkemungkinan akan memberi kesan tidak baik namun anda menyayanginya kerana memberikan ketenangan, keterujaan dan kenyamanan. Namun, mungkin juga menyebabkan anda tidak memperoleh ganjaran atau kebaikan pada masa akan datang.

Mizz Nina Bagi Bayangan Cukup Mendalam, Undang Pelbagai Reaksi Netizen!

“Membuat kebaikan mungkin kurang digemari atau disukai kerana sukar untuk dilakukan, berbeza dengan keburukan yang lebih memberi keselesaan dan kenyamanan.

“Sesungguhnya, hanya Allah SWT yang mengetahui apa yang terbaik dan kurang baik buat diri anda. Jadi, terima segala yang tertulis buat anda tidak kira sama ada anda melihat hikmah disebaliknya atau tidak.

“Satu hari nanti, anda pasti akan mengenang kembali dan bersyukur di atas apa ketentuan Allah buat anda. Walaupun mungkin bergenang air mata, tetapkan dalam hati bahawa Allah SWT lebih mengetahui.

IKLAN

Demikianlah tulis Mizz Nina dimana perkongsiannya di media sosial itu seolah-olah memberi bayangan dia sedang melalui saat-saat sukar mengundang pelbagai reaksi netizen.

Mizz Nina Bagi Bayangan Cukup Mendalam, Undang Pelbagai Reaksi Netizen!

Masih mengunci mulut mengenai dakwaan rumahtangganya dengan penyanyi Hujan, Noh Salleh berdepan masalah, ruangan komen dipenuhi dengan ucapan mendoakan yang terbaik buat Mizz Nina.

Sumber : Ig official officialmizznina

ARTIKEL MENARIK :Ditipu Agensi. Berhabis RM76K Nak Pergi Haji, Namun Suami Isteri Ni Terkandas Di KLIA!

IKLAN

LAGI ARTIKEL MENARIK :Ibu Ni Kongsi Pengalaman Jelajah Turki 30 Hari Guna Kereta Bersama Anak Beranak!

Baca Ini Juga :“Mahu Lihat Anak Jadi Doktor…” Lisa Selesa Tak Libatkan Anak Dalam Dunia Seni!

Nak macam-macam info? Sila subscribe channel Telegram KELUARGA  dan join keluargagader club

Mizz Nina Bagi Bayangan Cukup Mendalam, Undang Pelbagai Reaksi Netizen!

Jika berminat boleh juga sertai event lawatan ke Escape secara virtual pada 6 Ogos ini. Bukan itu sahaja, malah lagi aktiviti menatik menanti anda. Jadi jangan lepaslan peluang segera hubungi nombor yang terdapat di dalam poster di bawah atau klik DI SINI

Mizz Nina Bagi Bayangan Cukup Mendalam, Undang Pelbagai Reaksi Netizen!